Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τους πολίτες να συστρατευτούν με τους ΑΝ.ΕΛ για να ανατραπούν τα μέτρα και να διώξουν τους υπαλλήλους των δανειστών. (βίντεο)

Άρχισε η τριήμερη περιοδεία Καμμένου – Κουίκ στην Μαγνησία – Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρευρέθη  στα εγκαίνια των γραφείων των ΑΝ.ΕΛ. στο κέντρο του Βόλου.
Για δικαίωση των θέσεων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, από δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters,

μίλησε ο Πάνος Καμμένος..

Το  δημοσίευμα , αναφέρεται στην έκθεση του Δ.Ν.Τ, από την οποία προκύπτει ότι, “Νέα μέτρα πρέπει να ληφθούν, εκτός των υπαρχόντων 89″….

Aξιωματούχος αναφερόμενος σε μια λίστα μεταρρυθμίσεων που έχουν ήδη συμφωνηθεί και θα πρέπει να υλοποιηθούν προτού μπορέσει η ευρωζώνη και το ΔΝΤ να καταβάλει οποιαδήποτε δόση του δανείου έκτακτης ανάγκης στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος χθες το απόγευμα από τον Βόλο, κάλεσε σε συστράτευση τους
πολίτες, προκειμένου να διωχθούν από την Ελλάδα οι υπάλληλοι των δανειστών και των δάνειων δυνάμεων, που οδηγούν την ελληνική κοινωνία στο αδιέξοδο.
Ο κ. Καμμένος έφτασε στον Βόλο, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στην Μαγνησία, συνοδευόμενος από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος Τέρενς Κουίκ, τους οποίους και υποδέχτηκε η Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη και αφού περπάτησαν στην εμπορική αγορά, συνομιλώντας με έμπορους και καταστηματάρχες, κατέληξαν στην οδό Ιάσονος, προκειμένου να παραστούν στα εγκαίνια των
γραφείων του κινήματος στον Βόλο.
Παρουσία φίλων του κόμματος, της Συντονιστικής Επιτροπής και των υποψήφιων Βουλευτών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε:

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/10/blog-post_1199.html




Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα