Ο Καραγκιόζης φούρναρης και ο ΓΑΠ καθηγητής (του Harvard κι’ όλας!)

19:03 7/10/2012 - Πηγή: Olympia

To πολύ καλό Aegeantimes.gr συνέδεσε τα στοιχεία που είχαμε δημοσιεύσει μετά την γελοία επικοινωνιακή παράσταση του “ΓΑΠ καθηγητή” και αποκαλύπτει την απάτη. Απολαύστε το:

Θα παρατηρήσατε ότι στις λέξεις καθηγητής και μαθήματα, πρόσθεσα εισαγωγικά! Ας δούμε λοιπόν, γιατί υπάρχουν αυτά τα εισαγωγικά στις λέξεις, που μέχρι σήμερα, έχουν χρησιμοποιηθεί κατά κόρον, έτσι ώστε να περάσουν στο υποσυνείδητο του Ελληνα πολίτη, ότι ο ΓΑΠ, είναι ένας ακαδημαϊκός δάσκαλος σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του πλανήτη!!!

Το

Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ έχει εκτός από το Ινστιτούτο Μελέτης για προχωρημένους, το Radcliffe άλλα δώδεκα ιδρύματα-σχολεία.

Το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ χρηματοδοτείται από ευεργέτες, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων γενναιόδωρων αποφοίτων, καθώς και μέσω των διδάκτρων.

Το πανεπιστήμιο έχει τις ακόλουθες σχολές :

1. Harvard Business School
2. Division of Continuing Education
3. Faculty of Arts & Sciences
4. Graduate School of Design
5. Harvard Graduate School of Education
6. Harvard Kennedy School
7. Harvard Law School
8. Harvard School of Public Health
9. Harvard College
10. Harvard School of Dental Medicine
11. Harvard Divinity School
12. School of Engineering and Applied Sciences
13. Graduate School of Arts & Sciences
14. Harvard Medical School

Ένα από αυτά τα σχολεία είναι το Harvard Kennedy School (John F. Kennedy School of Government), το οποίο διαθέτει 15 κέντρα και 60 προγράμματα.

Και ένα από τα 60 προγράμματα είναι το «πρόγραμμα Κόκκαλη»!!!

Το πρόγραμμα του πασίγνωστου Ελληνα επιχειρηματία, ιδρύθηκε στο Harvard Kennedy School το 1997 και χρηματοδοτείται από τον ίδιο τον κ. Κόκκαλη.

Το Πρόγραμμα Κόκκαλη για να εκπαιδεύσει, να εξασκήσει, και να συνδέσει τους παρόντες και μελλοντικούς ηγέτες στο να εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά το κοινό καλό της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Από την ίδρυσή του, έχει υποστηρίξει πάνω από 500 φοιτητές, οι οποίοι εκπροσωπούν 15 χώρες-στο βαθμό «School master`s degree» και σε εκτελεστικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να χρησιμεύσει ως μια ζωντανή πνευματική σχέση μεταξύ του Χάρβαρντ και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το Πρόγραμμα Κόκκαλη, παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για τα βασικά ζητήματα δημόσιας πολιτικής της περιοχής (προφανώς συμπεριλαμβάνεται και Ελλάδα) η οποία, πρέπει να

μελετηθεί και να συζητηθεί στο Χάρβαρντ.

Το Πρόγραμμα Κόκκαλη διοργανώνει εκδηλώσεις με προσκεκλημένους ομιλητές. Προηγούμενοι ομιλητές σε τέτοιες εκδηλώσεις υπήρξαν πολλοί! Από τον Πρόεδρο των Σκοπίων Ιβάνοφ ως τον Κομισάριο Ολι Ρεν κι έν σωρό άλλους!!

Διαβάστε μερικές από αυτές που ανακαλύψαμε στις ιστοσελίδες του Ιδρύματος:


a. Macedonia: Integration Without Assimilation Through Respecting of Diversity
Monday, September 24 – 12:00 PM
H.E. Dr. Gjorge Ivanov, President of the Republic of Macedonia
b. Rebuilding the Economic & Monetary Union
Tuesday, Septe

Keywords
Τυχαία Θέματα