Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ …..

14:24 12/6/2012 - Πηγή: Olympia

Αγαπητό OLYMPIA

Είναι εκπληκτικό το πόσο πολύ μάς έρχεται στο νου, σχεδόν καθημερινώς δυστυχώς, η μεγαλειώδης ρήση του ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ, ήτοι «ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ»!! Ολόκληρη η ιστορία του ανθρωπίνου καιροσκοπισμού και της υποκρισίας, δοσμένη σε μία εκπληκτικής εμπνεύσεως φράση του «σκοτεινού» Φιλοσόφου!

Και πώς να μην μας έρχεται στο νου, όταν εδώ και δυο εικοσιτετράωρα βιώνουμε ένα απίστευτο twilight zone

(!) ακούγοντας τις τρομερές δηλώσεις των επικεφαλής του Πασοκισμού τα
τελευταία τριάντα χρόνια να ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ το κρατικοδίαιτο ΠΑΣΟΚ, που όδευσε λένε ομοθυμαδόν στον ΣΥΡΙΖΑ!!!

Καταγγέλουν, δηλαδή, όλα αυτά τα τριάντα χρόνια της ρεμούλας, κραιπάλης και βίας των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών τύπου Κολλά (θυμάσθε, που κατέβαζε τα βρακιά των συναδέλφων του στα λεωφορεία το 1990;;), Πρωτόππαπα, Παπουτσή, Φωτοπουλου, Παναγόπουλου, κλπ κλπ, με την αμέριστη συμπαράσταση των οποίων ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!!!

Μα δεν ντρέπονται;; Λίγη τσίπα ρε δεν υπάρχει;; Λίγο φιλότιμο ρε Πασοκια!!! Ήταν ωραία τότε που στήριζαν εσάς ε;;; Και μιλάμε για μέχρι πριν από 2 χρόνια ρε κακομοίρηδες!!! Ήταν ωραία που κατέβαινε ο αρχηγός στο λιμάνι παρεούλα με όλους αυτούς, για να καταγγείλουν τον Καραμανλή που έφερε τους Κινέζους!

Τι να πει κανείς για αυτόν τον ανήθικο καιροσκοπισμό και την υποκρισία τους;;

Ναι, ασφαλώς και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ όλοι αυτοί και είναι ακριβώς ο λόγος που δεν θα τον ψηφίσω όσο ζω, αλλά εγώ, νομιμοποιούμαι να καταγγείλω διότι τα έβλεπα ανέκαθεν αυτά τα φρούτα και είχα επίγνωση του τι πρεσβεύουν!! Εσείς κύριοι Βενιζέλοι και Πάγκαλοι, τώρα τα αντιληφθήκατε;;; Τώρα, που οδεύετε με φόρα στο 7%;;

ΤΩΡΑ ΕΙΝ ΑΡΓΑ κύριοι σοσιαλ η στές, πολύ αργά…..

ΑΓΓΕΛΟΣ Γ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα