Ντρινννν!!

14:00 2/11/2011 - Πηγή: Olympia

Σε συνέχεια του άρθρου του olympia.gr, προσθέτουμε :

16:20 της 1-11-2011 πέφτει τηλεφώνημα από καθ’  όλα σεβαστό πρόσωπο :

“- Να σου πω. Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα όλο το σκηνικό να είναι στημένο από τον Γιώργη, για να εκβιάσει τους Ευρωπαίους ; Θέλω να το σκεφτείς καλά και μου πείς την γνώμη σου.

- Ρε συ τα έχεις χαμένα ; Τι είναι αυτά που λες ; Ποιός παπαγάλος σου λέει τέτοια και τα χάφτεις ; Εδώ, του φεύγουν και οι των γυμναστηρίων γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι….

-Μόνος μου το σκέφτηκα και θέλω να το

σκεφτείς καλά και να μου πεις”.

Μετά από μερικά γαλλικά εκατέρωθεν, τελειώνει η τηλεφωνική επικοινωνία.

ΚΑΙ ΝΑ !!!! που τις απογευματινές ώρες βγαίνει το φιρμάνι από το USA, ουσιαστικά καλύπτοντας τον ΓΑΠ, αλλά δίνοντας και απαντήσεις για ποιό λόγο ο σεβαστός φίλος “σκέφτηκε¨ το σενάριο.

Αμάν σκέφτηκε ο δέκτης του μεσημβρινού τηλεφώνου. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα και αρχίζει τα τηλέφωνα. Και ω εκ του θαύματος. Ανάλογες φαεινές ιδέες, είχαν και άλλοι 3. Χμμμμμμ. Ξανά – μανά τηλεφώνημα :

“-Πες μου ποιός στα σπίκαρε

-Κανείς ! Και κάνε υπομονή μήπως αύριο – μεθαύριο ο Γιώργης έλθει με σωρό χρήματα από την Ε.Ε. και χωρίς τις τσιριτσάντζουλες των ξένων ηγετών….”

Και τώρα Κύριε Πρόεδρε τι να πει η μετριότητά μας ; Σύμπτωση ; Έτυχε ; Πάντως σίγουρα ΔΕΝ πέτυχε.

Υ.Γ. και κοινωνικό μήνυμα : παρακαλούνται οι εργοδότες – εργολάβοι καθαριότητας Δημοσίων Οργανισμών και Δημοσίων κτιρίων, να μη πιέζουν το προσωπικό τους, αφού καταθέτουν τη μισθοδοσία του προσωπικού τους σε τράπεζες, οι μισθωτοί να κάνουν ανάληψη ένα …. μικροποσό (π.χ. 150 ευρώ) επί συνόλου καθαρών απολαβών 670 ευρώ και να το επιστρέψουν χέρι με χέρι στον εργοδότη …. Παρακαλούνται επίσης να κολλάνε ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των πεπραγμένων μηνιαίων ενσήμων και όχι 3-8 λιγότερα. Και λέμε ότι “παρακαλούνται οι εργοδότες” διότι ο Κόσμος πλέον μιλάει. Και τα λέει όλα. Καθόσον είναι άδικο, ένας να κτίζει σπίτι με τους μισθούς φτωχών, ΕΝΩ ο ίδιος (ο εργοδότης) εισπράττει τις απαιτήσεις του Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Α.

Και μη ξεχάσουμε. Το ημερομίσθιο της εργασίας το Σαβ/κο έχει προσαυξήσεις παιδιά. Και οι υπερωρίες πρέπει να πληρώνονται. Είτε είναι εργολάβος καθαρότητας είτε είναι τράπεζα, είτε …. Και όλα αυτά, ειδικά, όταν οι επιχειρηματίες – εκπρόσωποι κ.λπ. είναι τοποθετημένοι από φίλους της Χαριλάου ή και της Χαριλάου …. της Βόρειας Ελλάδος.

Επιστρέφουμε.

http://ellhnasergazomenos.wordpress.com/2011/11/02/%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%af%ce%bd/


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα