ΝΕΚΡΟΙ… ΕΡΕΙΠΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ… ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΗ

Αυτό που έρχεται, είναι η απόλυτη χρεοκοπία και η καθολική υποθήκευση της χώρας, με έναν λαό εξαθλιωμένο απόλυτα, σε μια ευρωζώνη που θα έχει καταρρεύσει υπό το βάρος των εγγενών αδιεξόδων της, και το μόνο που θα μείνει πίσω για να θυμίζει σ αυτή την κοινωνία το τίμημα της ανοχής, της αφέλειας και της πολιτικής της αυταπάτης, θα είναι οι νεκροί της, τα ερείπια της αξιοπρέπειάς της, και μια κυριαρχία ανύπαρκτη και κουρελιασμένη, παραδομένη με τα ντροπιαστικά πρωτόκολλα κατάσχεσης που προσυπέγραψαν οι δοσίλογοι

της ξένης κατοχής.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το παραμύθι πάει σύννεφο. Κι εμείς ακόμη το ανεχόμαστε βουτηγμένοι στην απόγνωση που μας επέβαλαν και στην απελπισία που έσπειραν για να εγκλωβίσουν μέσα σ αυτή τις λαϊκές συνειδήσεις.

Ολόκληρη η Ευρωζώνη βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης βουτηγμένη μέχρι τα μπούνια στα μοιραία αδιέξοδά της, και ο δοτός πρωθυπουργός φιλοδοξεί να παρελάσει ως επίδοξος «σωτήρας» της χώρας της οποίας το μέλλον υποθηκεύει καθημερινά.

Μας αφήνει αδιάφορους η πραγματική σωτηρία της χώρας??? Σαφέστατα και όχι.

Όμως αυτή η χώρα για να σωθεί, θα πρέπει να σωθεί πρωτίστως από τις συμμορίες των νταβατζήδων που απομυζούν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού της.

Θα πρέπει να σωθεί στη βάση άλλων πολιτικών που θα αντιστρατεύονται την υποταγή του λαού της και την παράδοση της κυριαρχίας της.

Και φυσικά τη σωτηρία της, θα πρέπει εκείνοι που πραγματικά μοχθούν γι αυτήν, να την «ακουμπήσουν» πάνω σε ένα αρραγές παλλαϊκό μέτωπο, που θα έχει σαφές μέτωπο ενάντια σε όσους επιβουλεύονται το μέλλον της και την προοπτική της.

Είναι ο δοτός πρωθυπουργός και οι δυνάμεις που τον στηρίζουν οι ταγοί που θα ανοίξουν το δρόμο για την πραγματικοί σωτηρία της πατρίδας??? Σαφέστατα και όχι.

Πρώτον γιατί, όλος αυτός ο συρφετός δεν προέκυψε από πολιτική παρθενογένεση. Είναι οι πρωταγωνιστές της καταστροφής με τις πολιτικές και τις επιλογές τους, και η αντικειμενική βάση της πολιτικής τους συνεύρεσης είναι η διαιώνιση αυτών των πολιτικών με την κοινωνία καθηλωμένη στο ρόλο του υποζύγιου που πληρώνει πανάκριβα το τίμημα της πολιτικής ανοχής και της διαχρονικής της αφέλειας απέναντι στη διαχρονική πολιτική υποκρισία…

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/12/blog-post_4776.html


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα