Να διωχθεί άμεσα ο ετεροφυλόφιλος υπουργός που καταστρέφει την εικόνα της “χαρούμενης” κυβέρνησης.

Γράφει η Τρολυμπία

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Ιόλης Πιερίδη σχετικά με τον υπουργό που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος υφισταμένης του, εφ’ όσον βέβαια ισχύει.

Η παρούσα κυβέρνηση κατάφερε να αποδείξει ότι οι άνδρες μπορεί να είναι αυτόνομοι και να έχουν τις (ελάχιστες) γυναίκες περιορισμένες σε ένα υπουργείο – γκέτο παραπέμποντας άμεσα στα μεσαιωνικά ιερατεία ή στο ράιχ όπου τα χαρούμενα αγόρια έδιναν ρεσιτάλ αυτονομίας.

Τι και αν ο Αδέλφος λύγισε την τελευταία στιγμή μπροστά στην πίεση της ομοφοβικής κοινωνίας και παντρεύτηκε την Εύα, ως άλλο κορόιδο Αδάμ.

Είμαστε σίγουροι πως η δυναμική κυβέρνηση των χαρούμενων παλικαριών θα βαδίσει μέχρι τέλους στις αρχές της “χαράς” που έχει επιβάλλει, τιμωρώντας παραδειγματικά τον επίορκο υπουργό.

Δεν είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να έχει μεριμνήσει για την ύπαρξη δεκάδων χαρούμενων ανδρών στο υπουργικό συμβούλιο και εσύ να δίνεις ρεσιτάλ ομοφοβίας και σεξισμού πηγαίνοντας με την …γραμματέα σου! Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια κακοφωνία την στιγμή που η κυβέρνηση δίνει την ύστατη μάχη για να διασφαλίσει την “χαρά” των στελεχών της.

Δεν φτάνει δηλαδή ο εκβιασμός των ομοφοβικών γυναικών όπως η Κατσέλη και η Νταλάρα που απειλούν να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο, έχουμε και τους …βιασμούς!

Ο πρωθυπουργός πρέπει να δράσει άμεσα όπως στην περίπτωση των θυληκών υπουργών και να απομακρύνει άμεσα τον πολέμιο της “χαράς” από το κυβερνητικό σχήμα.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα