Μήπως θέλουν να μας φορτώσουν την Χρεωκοπία; Το Ιστορικό προηγούμενο της Σερβίας !

20:01 4/2/2012 - Πηγή: Olympia

netakias.wordpress.com

Οι “εταίροι” μας στην ΕΕ δεν είναι χθεσινοί, ρωτήστε τις χώρες της Κοινοπολιτείας που έζησαν υπό τον ζυγό τους! Ακόμη και την Κύπρο μας!

Ακόμη το Βέλγιο, η μη-χώρα, έχει τρανή Ιστορία εξανδραποδισμού και βαρβαρότητας στην υποσαχάρια Αφρική.

Για την Ισπανία των Κονκοσταδόρων, την Γαλλία των Λεγεώνων, την Αγγλία του Λώρενς, την Γερμανία του Χίτλερ όλοι

γνωρίζουμε.

Δεν έχουμε να κάνουμε με παιδάκια. Ξέρουν να σε δένουν και μετά να σου “επιβάλλουν” τις αξίες του “Δυτικού Πολιτισμού” τους.

Και μετά να σου φορέσουν και τις ευθύνες, δείτε τις “Αγιες” Σταυροφορίες των Παπών.

Μήπως μας ζητάνε τα ανήκουστα όπως να μειώσουμε όχι απλά τις αμυντικές μας δαπάνες αλλά ακόμη και των αριθμό των εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές μας ή ακόμη  κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού.

Γιατί, θέλουν να πούμε το Οχι και μετά, να σφυρίζουν αδιάφορα;

Τι έχει συμφωνήσει επιτέλους ο ΓΑΠ κι αποχώρησε;

Θυμάστε το Ιστορικό Προηγούμενο της Γιουγκοσλαυίας;

Το 1999 είχαν σκοπό να διαλύσουν την Γιουγκοσλαυία, αλλά ήθελαν να είναι οι “καλοί”.

Φώναξαν λοιπόν τον Μιλόσεβιτς στην Γαλλία, έκαναν συνομιλίες παρωδία, του ζήτησαν Γη και Υδωρ.

Αν έλεγε ΝΑΙ διαλυόταν η Χώρα του “Ειρηνικά”, αν έλεγε “Οχι” διαλυόταν η Χώρα του “Δημοκρατικά”!

Σας θυμίζει τίποτα Ελληνικότερο; Μόνο που ο Παπαδήμος δεν είναι ούτε Τάσσος, ούτε Μιλόσεβιτς, όποτε ο Σαμαράς έχει την ευκαιρία να γίνει ηγέτης ή να κάνει παρέα στον κωλοτούμπα , εκεί στο -5° C.

Για την Ιστορία διαβάστε την ανταπόκριση του Ριζοσπάστη που βρήκα στο google, (ευπρόσδεκτα κι άλλα αποκόμματα από το 1999 που τυχόν βρείτε) :

Ναυαγεί και ο δεύτερος γύρος συνομιλιών

ΠΑΡΙΣΙ.-

Σε αδιέξοδο φαίνεται πως καταλήγει και ο δεύτερος γύρος συνομιλιών στη Γαλλία. Κυρίως, επειδή η “Ομάδα Επαφής” φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένη να προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή του αμερικανικού σχεδίου “ειρήνευσης” στο Κοσσυφοπέδιο. Ετσι, οι ξένοι μεσολαβητές κατηγορούν τους Σέρβους για κωλυσιεργία αναφορικά με την υπογραφή συμφωνίας, λέγοντας ότι προωθούν ουσιαστικές και όχι τεχνικές – όπως ΗΠΑ και ΕΕ επιθυμούν – αλλαγές στο προσχέδιο συνθήκης. Τι αναμένεται στη συνέχεια; Ξένες διπλωματικές πηγές υποστηρίζουν πως ήδη οι υπουργοί Εξωτερικών Γαλλίας και Βρετανίας ετοιμάζονται να ασκήσουν αμεσότερες πιέσεις στη Σερβία, μεταβαίνοντας – πιθανότατα οι ίδιοι… – στο Βελιγράδι όπου θα επιδιώξουν συνάντηση με τον Πρόεδρο Μιλόσεβιτς. Εάν, πράγμα πολύ πιθανό, δεν τελεσφορήσει αυτή η προσπάθεια, τότε θα ακολουθήσει αποστολή υψηλόβαθμων ΝΑΤΟικών αξιωματούχων στο Βελιγράδι, οι οποίοι θα επιδιώξουν να “πείσουν” τον Μιλόσεβιτς να υπογράψει τη συμφωνία, ειδάλλως θα του αναγγείλουν τελεσιγραφικά την εξαπόλυση αεροπορικών βομβαρδισμών.

“Δε συζητάμε ούτε καν το κείμενο της συμφωνίας”, δήλωσε χτες χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των ξένων μεσολαβητών στο Παρίσι, Φιλ Ρέικερ, προσθέτοντας ότι οι “Σέρβοι διεκδικούν ουσιαστικές αλλαγές, τις οποίες δεν μπορούμε να αποδεχτούμε”! Λίγ

Keywords
Τυχαία Θέματα