ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

07:43 21/5/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει η Σοφία;

Η θρασύτατη δημοκρατική αριστερούλα, και φωνή του κεμαλοναζιστικού πανεπιστημιακού κατεστημένου, παρακαλεί όσους θέλουν να ανταλλάξουν απόψεις για την γενοκτονία των Ποντίων να μην την ενοχλούν.
Το θέμα δεν αφορά την “ιστορικό” αν οι απόψεις κι οι μαρτυρίες δεν συγκλίνουν με όσα λένε οι “γκρίζοι λύκοι”.

Μετά την άρνηση αναγνώρισης ενός ιστορικού γεγονότος, του οποίου οι μάρτυρες βρίσκονται ακόμα εν ζωή, η ενοχλημένη “επιστήμων” και υπέρμαχος της άληθειας (όπως την ορίζουν τα συμφέροντα αυτών που υπηρετεί) αμφισβητεί και την απουσία της από την αίθουσα της βουλής.

Παρακαλείσθε,

λοιπόν, όσοι την ψηφίσατε στις εκλογές της 6ης Μαϊου ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.
Κι αν αποφασίζατε να μην ξαναενοχλήσατε με την ψήφο σας όλη τη Δημαρ, στην οποία η κες Ρεπούση και Δραγώνα δίνουν την ιδεολογική σφραγίδα τους, θα κάνατε μεγάλο καλό και στη χώρα.

Ας τους δείξουμε την πόρτα για διεθνή καριέρα.

Γιατί να χάνουν τον χρόνο τους στην εθνικιστική Ελλάδα και δεν πάνε στη χώρα των ονείρων τους, στην φιλελεύθερη και δημοκρατική τουρκία, να είναι υποψήφιοι όλοι μαζί;

Εκτός από μερικές χιλιάδες σημαίες σε κάθε πανεπιστήμιο πόλη και χωριό, δεν έχουν κανένα δείγμα εθνικισμού ή επεκτατισμού. Ο εθνικισμός που ενοχλεί τη δημοκρατική αριστερούλα μας, θα υπήρχε μόνον αν έβλεπε μιά ελληνική σημαία!!!


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα