ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΣΤΟΝ “ΤΖΙΓΓΕΡ” ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

14:26 5/1/2012 - Πηγή: Olympia
 

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! ΤΗΣ (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!

Η αποκάλυψη του γεύματος Διαμαντοπούλου – Γ. Βαρδινογιάννη χθες στο Πεντελικόν (από το newsbomb), είναι απόλυτα αληθής. Μόνο που το δείπνο ήταν …γκραν γκινιόλ όχι μόνο λόγω της μεγάλης διάρκειας, αλλά και των θεμάτων που συζητήθηκαν.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν λοιπόν είναι ότι όταν ο Παπανδρέου είχε διοργανώσει την περιβόητη συνάντηση της “πίσω πόρτας” στο Μαξίμου, εκτός από τον Μπόμπολα και τον Ψυχάρη, είχε προσκαλέσει

και τον Β. Βαρδινογιάννη. Ο τελευταιος όμως τον έγραψε κανονικά και δεν πήγε.

Αυτό είχε θορυβήσει έντονα την “Αγία” οικογένεια, αφού ήθελαν να εξασφαλίσουν την υποστήριξη όλων των βαρώνων για το μέλλον της οικογένειας και όχι μόνο του Γιώργου, που διαγράφεται δυσοίωνο.

Αυτό που όμως γνωρίζουν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, είναι πως η Άννα Διαμαντοπούλου είχε επαναλάβει συνάντηση με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, πριν από 20 ημέρες… Όχι για την προσωπική της προβολή αφού γνωρίζει πολύ καλά πως ο ΒΒ θα προτιμούσε να στηρίξει τον Κουβέλη (δεν κάνουμε πλάκα) παρά το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου, έστω και σε επίπεδο διαδοχής.

Οι φράξιες λοιπόν στο ΠΑΣΟΚ αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, αφού ο Χρυσοχοΐδης δεν θα καλύψει σε καμμια περίπτωση την οικογένεια, ο Βενιζέλος θα προσπαθήσει να μείνει στο απυρόβλητο ενώ η Άννα και ο Λοβέρδος ακροβατούσαν μέχρι πριν λίγα εικοσιτετράωρα.

Συνέβει όμως και κάτι άλλο το οποίο θα σας αποκαλύψουμε σε λίγο που αλλάζει τελείως τα δεδομένα της διαδοχής. Σε αυτή την κατεύθυνση ήταν και η χθεσινή προσπάθεια της Άννας να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις Βαρδινογιάννη για την οικογένεια Παπανδρέου… Να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους βρε αδερφέ…

(σσΟ: Δεν αγιοποιούμε κανέναν, ειδικά από τις επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας. Έχουν τεράστιες ευθύνες για την κατάρρευση. Τα γεγονότα όμως είναι έτσι όπως σας τα περιγράφουμε).


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα