Με τα μάτια της ομογένειας

08:03 10/6/2012 - Πηγή: Olympia

ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ

Peter Triantafyllos Toronto

Ολοι σας άναρωτιέσται τί εγινε και εφτασαν τα πράγματα σε αύτό το χάλι. Αλλος το άποκαλεί μόρφωμα , άλλος δηλώνει οτι το αύγό τώρα εσκασε. Η μάνα μου ελεγε οτι εσπειρες θερίζεις. Και η γενιά του Πολιτεχνείου εσπειρε μορφώματα.!!! — 17 Νοέμβρη — ΕΛΑ — Πυρήνες της φωτιάς — Τους κουκουλοφόρους που εκαψαν τους
ανθρώπους στην τράπεζα — Και σήμερα την Χρυσή Αύγή .Ολα ξεπεταρούδια της είναι.!!

Θα

ήθελα μια άπάντηση άπό τα μορφώματα του ΣΥΡΙΖΑ . Οί σύντροφοι του Κασιδιάρη εχουν δικαίωμα να πάνε μάρτυρες για να τον ύπερασπιστούν ; ” Η μόνο οί φονιάδες της 17 Νοέμβρη είχαν αύτό τό προνόμοιο ;

Στούς Ελληνες πολιτικούς και στα Ελληνικά ΜΜΕ ερωτώ ; Αλλά άπαντήστεμου γιατί ή συμπεριφορά του Τατσόπουλου στον ύποψήφιο της Δράσης και στην κυρία Τριανταφύλλου πέρασαν στα ψιλά. !! Δεν άκουσα κανέναν να τηλεφωνήσει στον Εισαγγελέα.!!

Οσο για σένα κυρά Αλέκα σωστά ειπες οτι ή Χρυσή Αύγή δεν εχει θέση στην Ελληνική Βουλή. But το ιδιο ισχύει και για σας τους ύπόλοιπους. Μη μου πεις οτι είστε ύπερήφανοι για την κατάντια.

Ανυπομονώ να δώ την πρώτη συνεδρίαση της έπόμενης κυβέρνησης. Από τη μια μεριά το ΚΚΕ και απο την άλλη η Χρυσή Αύγή. Και στη μέση ό Τσίπρας Πρωθυπουργός να διαιτητεύη και η Αστυνομία χωρίς όπλα. Α ….. πάρα λίγο να το ξεχάσω. Την αστυνόμευση την εχη άναλάβη το άλλο μόρφωμα που λέγεται ΠΑΜΕ.

Peter Triantafyllos Toronto


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα