ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔ ΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ Π ΛΑΖ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

23:15 5/6/2011 - Πηγή: Olympia
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην πλαζ «Βοτσαλάκια», η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που οργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου.Με κεντρικό σύνθημα «Καθαρίζουμε, Ανακυκλώνουμε, Φυτεύουμε, Αθλούμαστε, Ζούμε στον Πειραιά», εκατοντάδες παιδιά από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, Ιστιοπλοϊκών Συλλόγων της πόλης, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Ναυτοπροσκόπων,Εθελοντών και μαθητών,
εργαζομένων του Δήμου και δημοτών, καθάρισαν την παραλία και φύτεψαν λουλούδια και φυτά.Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος στον χαιρετισμό που απηύθυνε στους συμμετέχοντες τόνισε:«Η σημερινή ημέρα είναι μόνο η αρχή. Με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, σε μία από τις ομορφότερες πλαζ, στα Βοτσαλάκια, καθαρίζουμε, φυτεύουμε άνθη και φυτά, όπου μπορούμε, μετά από μελέτη που έχει γίνει στον περιβάλλοντα χώρο της παραλίας. Ανακυκλώνουμε σε συνεργασία με τα σχολεία της πόλης.Επιλέγουμε ένα καθαρότερο τρόπο ζωής. Με κεντρικό μας σύνθημα: Καθαρίζουμε – φυτεύουμε – ανακυκλώνουμε- αθλούμαστε- Ζούμε στον Πειραιά. Αγαπάμε την πόλη μας. Αγαπάμε τη ζωή.Η κίνηση αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Δήμου για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης μικρών και μεγάλων, στόχοι που αποτελούν βασικές προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής.Αθλούμαστε με τους ομίλους Ιστιοπλοΐας του Πειραιά και τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.Και ως επιστέγασμα όλων αυτών διοργανώνουμεσήμερα μια συναυλία με τη νεανική χορωδία του Ωδείου Τερψιθέας, γιατί πιστεύουμε εκτός των άλλων ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι και θέμα Πολιτισμού.
Από τον Πειραιά στέλνουμε το δικό μας μήνυμα για την ποιότητα ζωής που θέλουμε και μας αξίζει.Όλοι μαζί, υποστηρίζουμε και αναδεικνύουμε κάθε πρωτοβουλία, με στόχο μία δράση για το περιβάλλον όχι μόνο σήμερα αλλά και αύριο και κάθε μέρα.»Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος του Β΄ Κοινοτικού Διαμερίσματος κ. Ε. Ανδριανοπούλου απένειμανεπαίνους, στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στηνομαδική έκθεση ζωγραφικής, που οργάνωσε το Β΄ Κοινοτικό Διαμέρισμα, με θέμα το περιβάλλον.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι ηθοποιοί κ.Δέσποινα Στυλιανοπούλου και κ. Μαίρη Βιδάλη, που δέχθηκαν την αγάπη μικρών και μεγάλων.Επίσης, ο Βουλευτής κ. Π. Μελάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Π. Κουβάτσος.Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Α. Κάρλες, Κ. Λαουλάκου, Γ. Βοϊδονικόλας, Μ. Φύκια, Λ. Σαρρή, Π. Πουλικαράκος,ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Γ. Σιγάλας. Οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Καθαριότητας Η. Κατσαφάδος,Αθλητισμού Αντ. Θεοδώρου, Πολιτισμού Ν. Αμοργιανός, Νεολαίας Γ. Μελάς.Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Αγγελόπουλος, Ζ. Ρούσσου, Χ. Τουμπέκης, Στ. Κωνσταντούζος, Γ. Παππάς, Σπ. Δρυμιλής, Μ. Καλαϊτζάκης, Γ. Καψοκόλης, Π. Ρέππας, Ν. Γρυπαίος, Π.Ζερβουλάκος, Γ. Αμανατίδης και Ν. Βλαχάκος. Ο Γ. Γραμματέας του Δήμου κ. Στ. Διαμαντίδης. Οι πρόεδροι των Κοινοτικών Διαμερισμάτων και πλήθος κόσμου.
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα