Μάρκος Μουζάκης> “Είναι πλέον εθνικό καθήκον η πάλη για το ξωπέταγμά τους, στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας…”

** Δεν τα ‘χει ξαναζήσει η δόλια πατρίδα όλα τούτα που βιώνει

με την κατοχική κυβέρνηση του ΓΑΠ! Τη χειρότερη κυβέρνηση που ‘χει γνωρίσει ο τόπος μετά τη μεταπολίτευση, για να μην πάμε πιο πίσω!

** Τούτοι οι μοιραίοι άνθρωποι, όργανα άλλων, εξωχώριων και εγχώριων νταβατζήδων, οδηγούν τις εξελίξεις σε εθνικό διχασμό, την πατρίδα σε ξεπούλημα, το λαό σε εξανδραποδισμό, την κοινωνία σε πλειστηριασμό! Ολετήρες, κινούμενα πολιτικά πιόνια στη σκακιέρα της διαπλοκής, του ξεπουλήματος, της δήωσης, της των πάτων διάλυσης!

** Είναι πλέον εθνικό καθήκον η πάλη για το ξωπέταγμά τους, στον

σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας. Μετά την Ύβριν, πρέπει να ‘ρθει η Νέμεσις! Αυτοί που μαγαρίζουν μια περήφανη χώρα δε γίνεται να σταθούν άλλο, διαφορετικά οι εξελίξεις θα είναι ανεξέλεγκτες!

** Ύψιστο πατριωτικό καθήκον καθενός από μας, να συμπράξουμε, ο καθείς με τις δυνάμεις του, ώστε να συγκροτηθεί ένα μέτωπο σάρωσης των ολετήρων. Να σωθεί ό,τι μπορεί ακόμα να σωθεί. Ένα πατριωτικό μέτωπο, για τη σωτηρία της χώρας, ένα μέτωπο υπέρβασης προσώρας των ιδεολογικών διαφορών, με ένα κεντρικό άξονα να μην υποταχτεί η Ελλάδα στο νέο Ράιχ.

** Όποιος σε τούτο το κάλεσμα είναι απών η επικαλείται άλλα, έχει πελώριες ευθύνες.

** Τελικά «θα τα δούμε όλα» σε τούτη τη χώρα. Επιφανής επιχειρηματίας, λέει, «ζυμώνει» για πρωθυπουργό μιας ευρύτερης αποδοχής κυβέρνησης γνωστότατο στέλεχος της ευρύτερης «Αριστεράς»! Ωρέ;

** Απαιτείται ένα νέο ΟΧΙ, μέρες που ζούμε. Κι ας θυμηθούμε, σε εκείνο το ΟΧΙ είχε δώσει τη δικιά του βοήθεια, απ’ τη φυλακή όπου ήταν έγκλειστος κι ο τότε ηγέτης του ΚΚΕ, ο Ν. Ζαχαριάδης…

** Πρωτίστως η ευθύνη ανήκει στις προοδευτικές, αριστερές πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Ιστορική ευθύνη. Ή θα αδράξουν το μέλλον ή το μέλλον θα τις συμπαρασύρει στο διάβα του, όπως κι όλους τους άλλους απόντες. Τελεία και παύλα!

** Ωχ! Κάλιο να μην τον ενημερώσουν τον ηγεμόνα για τις νέες δημοσκοπήσεις, μετά το πολυνομοσχέδιο του αίσχους! Είναι που είναι σε ψυχολογική κατάρρευση, άμα δει και ορισμένα στοιχεία τους… Δεν δείχνουν απλά διάλυση, δείχνουν τον ίδιο τον Καιάδα γι’ αυτόν και την ομάδα του! Όλο και σιμώνει το κλίμα για να έχει «1» σαν πρώτο νούμερο το ποσοστό του στις επόμενες εκλογές!

** Αμ πώς! Πίστευε ο… «Professor» αντιπρόεδρος (η αλαζονεία του έχει υπερβεί κάθε όριο!) ότι με τη Λούκα θα τα έβγαζε πέρα όπως και με τη Βάσω. Μα η Λούκα τον έβαλε στη θέση του, σύμφωνα με τους διαλόγους τους που αποκάλυψε «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» την περασμένη Κυριακή. Υπό την αμήχανη σιωπή του ΓΑΠ…

** Και κυρίως τον στρίμωξε με την αποκάλυψη, ότι το άρθρο 37 δεν ήταν παρά ένα δωράκι στους νταβατζήδες, τραπεζίτες και δυο εκδότες!

** Ως… κλαίουσες ιτιές (ή ως δακρυρροούσες Μαγδαληνές;) οι εκδότες, στην ποδιά των οποίων παρέδωσαν τις Συλλογικές Συμβάσεις ο… «Pr.» Μπένι κι ο ΓΑΠ, τα ‘χουν δώκει όλα για την αποδόμηση της Λούκας αφενός και τη στήριξη του παραπαίοντος θλιβερού κι επικίνδυνου διδύμου απ’ την άλλη! Υπερωρίες κάνουν οι δημοσιογραφικές

Keywords
Τυχαία Θέματα