Μα ποιός είναι ο Π. Παντελής; Δεν θα το πιστέψετε…

11:06 2/12/2011 - Πηγή: Olympia

Ήταν οι ελπιδοφόρες ημέρες (και νύχτες) της “Αλλαγής”, το 1982.

Νέα πρόσωπα ξεπηδούσαν από παντού στα κασέ της δημοσιότητας. Ο Κίμωνας είχε πάρει μαύρη, υπουργική Μερσεντές, ενώ ο Κατσιφάρας είχε γίνει το πρόσωπο της ημέρας στην πολυκατοικία του αφού εκτός από τον θυρωρό, τον είχαν μάθει και οσοι είχαν τηλεόραση.

Το “Π. Παντελής” ήταν ένα παρατσούκλι, ένα ψευδώνυμο. Όχι, δεν είναι πορτοφολάς ή μαφιόζος ο άνθρωπος, μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Μικρολαμογιά ή “λειτούργημα” έκανε το παιδί, γι’ αυτό και έπρεπε να έχει

παρατσούκλι και όχι το πραγματικό του όνομα…

Δημοσιογράφος λοιπόν ο “Π. Παντελής” και με αυτό το όνομα υπέγραφε τα άρθρα του, αφού δεν μπορούσε να βάζει το πραγματικό του που σήμερα το γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Ήταν βλέπετε στρατιώτης και υπηρετούσε την θητεία του, στα απομακρυσμένα υψίπεδα του Κολωνακιάν, όχι μακρύτερα από το νότιο σύνορο της Συγγρού. Άρχοντας, εάν θυμηθείτε ότι τότε το ΠΑΣΟΚ δεν είχε τον πανίσχυρο ρουσφετοδηγό.

Η μικρολαμογιά λοιπόν του να αρθρογραφεί ενώ υπηρετούσε, πράγμα που απαγορευόταν αυστηρά τον έκανε να δίνει τα άρθρα του στα ΝΕΑ της εποχής. (και τότε, ο Λαμπράκης είχε έφεση σε τέτοια…)

Σήμερα λοιπόν, αυτός ο άνθρωπος με το μικρό παράπτωμα εκείνης της τρυφερής εποχής, είναι ο πλέον αναγνωρίσιμος άνθρωπος στην Ελλάδα…

Δεν είναι άλλος από…

ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ!


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα