[Κλασσικά Αρθρα] “Κι όταν μιλάς για Έλληνες…” – ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ! ΠΑΛΙ ΟΡΘΙΟΙ !

15:45 5/11/2011 - Πηγή: Olympia

Παλαιότερο άρθρο από το olympia.gr


“Γιατί κύριε Άντερσον;Γιατί πολεμάς; Ποιο γελοίο ανθρώπινο συναίσθημα σου δίνει κίνητρο να πολεμάς ενώ θα χάσεις; Μήπως η αγάπη; Γιατί κύριε Άντερσον δεν το βάζεις κάτω;”

MATRIX

έγραψαν Olympiaduke και ΒΡΑΧΟΣ

Από σχόλια στο άρθρο Το γ@μημένο αυτό κράτος του Γιωργάκη, του Κωστάκη, του Σημίτη, των Τραπεζών και των νταβατζήδων

o Olympianduke εφη

Οι ναζί κάθε άλλο παρά αίμα και

λοιπά παραμύθια είχαν. Εσωτεριστικοί σατανιστές κυρίως μασόνοι σιωνιστές και στην καταγωγή αχταρμάς. Πολωνοεβραίοι, τραχανοπλαγιάδες γότθοι, τέκνα του αβραάμ σκέτο, όλες οι φυλές του ισραήλ(τους), κάθε άλλο παρά γερμανοί(άλλωστε ποιός γερμανός θα δεχόταν η χώρά του να ονομάζεται ντόιτς – λαντ[η χώρα των ολλανδών] και βέβαια να μην ξεχνάμε τα 12.000.000 γερμανών νεκρών που άφησε πίσω της η συμμορία των σατανιστών που “έχασε τον πόλεμο”(άλλο καλό αστείο και αυτό).

Όσο για το Φαλμεράγιερ… τα χω ξαναγράψει για το κωθώνι αυτό τί κουμάσι ήτανε, ο αρχιιερέας τους, ο διαίρει και βασίλευε πρεσβευτής τους. Το θέμα είναι ότι ήξερε πολύ καλά τί έλεγε γιατί το έργο το είχε δεί από τότε και απλά άλλαξε λίγο το σενάριο. Και βέβαια δεν αποκάλυψε ποίας εθνικότητας θα ήταν αυτοί που θα έσπερναν το χάος στον ελλαδικό χώρο. Όπως ξανάγραψα, ζούμε στον κόσμό τους(είχε και χθες μια πολύ ωραία απεικόνιση του μέλλοντός που ονειρεύονται οι λακέδες του το Minority Report του γνώστη και καταραμένου της κατάστασης P.K. Dick ο οποίος είχε πεί το εξής ωραίο “Αν νομίζεις ότι αυτή η πραγματικότητα είναι χάλια, πού να δείς και τις άλλες!!!” , σε τέτοιο κόσμο θέλουνε αυτοί να φέρουμε τα παιδιά μας), οι τύποι προφανώς από τις υποσχέσεις του άρχοντά τους έχουν αποθρασυνθεί βλέποντας και τα κοπάδια να κοπανιούνται μεταξύ τους, έχουν πλήρη επιστημονική υποστήριξη(όλα αυτά τα τρικάκια που εφαρμόζουν οι ρόμπες τώρα είναι δοκιμασμένα όπλα ψυχοτρονικού οπλοστασίου), έχουν μαζέψει το χρήμα, έχουν την τεχνολογία, είναι τρανσχιουμανιστές και άρα δεν τους ενδιαφέρει ούτε ο πλανήτης ούτε οι κάτοικοί του άνθρωποι και πανίδα χλωρίδα, έχουν βγάλει δοντια, ο πόλεμος για το μυαλό βαίνει υπέρ τους, όλα δείχνουν πως το πήραν το παιχνίδι και … εκεί είναι που θα την πατήσουν.

Στη σύντομη ζωή μου διαπίστωσα πως στην προαιώνια και άχρονη μάχη Καλού Κακού, το Καλό πάντα αποτελούσε το ευγενές στοιχείο, τη διακριτική παρέμβαση, τη μονάδα στη μάζα, τη μύγα στο γάλα, το στάχυ στα άχυρα, τη ντελικάτη επέμβαση.

Γινόταν αεροπορικό, πέθαιναν όλοι, ένα μωρό ζούσε από θαύμα, σε τρώει ο καρκίνος οι γιατροί σου δίνουν 3 μήνες και ζεις άλλα δυο χρόνια, πλημμυρίζεις από μίσος αλώνεσαι από τη σκοτεινή πλευρά και βλέπεις ένα κουτάβι και αγαλιάζει η καρδιά σου, τα πάντα γύρω σου καταρρέουν και όμως δεν το βάζεις κάτω άγνωστο γιατί, άγνωστο γιατί αυτά τα δίποδα ανθρωπάρια δεν το βάζουν κάτω.

“Γιατί κύριε Άντερσον? Γιατί πολεμάς? Ποιο γελοίο ανθρώπινο συναίσθημα σου δίνει κίνητρο να πολεμάς ενώ θα χάσεις? Μήπως η αγάπη? Γιατί κύριε Άντερσον δ

Keywords
Τυχαία Θέματα