ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΕΣΩΣΑΝ Π ΑΛΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

19:42 26/6/2012 - Πηγή: Olympia

Για λίγο να γίνει το μεγάλο κακό στις παρυφές της Πεντέλης και να θρηνήσουμε θύματα.

Μέσα σε κατοικημένη περιοχή, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, ξέσπασε από ύποπτη αιτία(που εξετάζει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας)μεγάλη φωτιά μέσα στα σπίτια. Η φωτιά άναψε πάνω από την οδό Αναπαύσεως, στο ύψος του νεκροταφείου, σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής και προς τους πρόποδες της πολύπαθης Πεντέλης που την έχουν κατακάψει εργολάβοι και οικοπεδοφάγοι.

Χάρη στην άμεση ειδοποίηση και εγρήγορση των κατοίκων(όπως γίνεται πάντα)υδροφόρες του δήμου Βριλησσίων και Πεντέλης, έσπευσαν και καθήλωσαν

τις φλόγες ενώ στο σημείο έσπευσαν και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με αποτέλεσμα η φωτιά να μην πάρει έκταση και μετά από λίγη ώρα να τεθεί υπό έλεγχο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν ξύλινα σπίτια, δάσος καθώς και πλήθος από καταστήματα, μάντρες με ξυλεία, εργοτάξια και βιοτεχνίες.

Ο Θεός έβαλε το χέρι του μεσημεριάτικα να μην έχουμε χειρότερα. Πρέπει να σημειωθεί ότι με παρόμοιους τρόπους έχουν ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια μεγάλες φωτιές στην περιοχή με αποτέλεσμα να καούν τα πάντα από τον βιότοπο της Πεντέλης.

http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2596:2012-06-26-15-21-05&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Αναζητήσεις
πυροσβεστικα πεντελησ, πυροσβεστικα πεντελης
Τυχαία Θέματα