ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ – ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

20:37 9/2/2012 - Πηγή: Olympia
Από τον Πόρτα – ΠόρταΤο συστημα θελει να κουρεψει τις συνταξεις στο ελαχιστο !

Ο ΠΑΤΟΣ του υψους της Συνταξης εχει βρεθει.. Τον γνωριζουν.

Οι ΜΙΣΘΟΙ επισης θα πανε στον ΠΑΤΟ.. το γνωριζουν και αυτο.

ΜΙΣΘΟΙ + ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ μεσα στο 2012.

Τι σημαινει αυτο ?? Για βαλτε το να δουλεψει λιγο…

ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ + ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ – ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ – ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕς ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ

ΔΕ ΘΑ “ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ” ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ… δλδ θα την πεσουν στην ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ… και θα την ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ενω θα ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ χωρις ΡΙΣΚΟ !

Ιδιωτικες Ασφαλιστικες Εταιριες ΣΗΜΑΙΝΕΙ…. εσοδα σε αυτες, αγορες Ομολογων απο αυτες και αλλων “εργαλειων” αποδοσης.. διοτι χωρις ΑΠΟΔΟΣΗ του πορτοφολιου τους, απλα ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τα συμφωνημενα στους πελατες τους.

Επενδυση Ασφαλιστικης Εταιριας σημαινει ΡΙΣΚΟ.. οπως καθε επενδυση. δλδ στελνουν ΜΙΣΘΩΤΟ+ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ σε μια ΦΟΥΣΚΑ για την οποια δε θα εχουν καμια ΕΥΘΥΝΗ οταν ΣΚΑΣΕΙ. Θα χαθουν τα λεφτα του κοσμου, οι ιδιοκτητες των Ασφαλιστικων θα εχουν κανει ΠΑΡΤΥ,, και εφοσον ΣΚΑΣΟΥΝ θα τους ΣΩΣΟΥΝ οπως τος Τραπεζες.. στο καπακι, ειδικα ΟΣΕΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !

Η Νεα Δικτατορια του ΚΑΔΡΟΥ θα φερει ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ μονο που αυτη τη φορα η ΤΡΥΠΑ θα ανοιξει στις ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ εταιριες !

Θα σκασουν και Γερμανικες Ασφλιστικες κλπ κλπ…. Εχουμε αυτες των Τραπεζων κλπ κλπ Εχουμε και τις “ιδιωτικες”… Θα σκασουν και ΦΑΝΤΟΜΑΔΕΣ τυπου Χρηματιστηριου κλπ κλπ
ΠΟΙΟΙ θα ειναι ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ??… ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!! του Λαου ?? ( οχι μονο τα λεφτα του )

Oλοι στην Ιδιωτικη Ασφαλιση και σε Ιδιωτικα Παρεχομενο Συστημα Υγειας… ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ.-

Ετσι, θα σου πουν,… κοβω εξοδα φαρμακων, κοβω φκελακια, ΙΚΑ μικα συκα, κοβω ουρες… “ΕΚΠΟΛΙΤΙΖΟΜΑΙ” και ριχνω και τα εξοδα…!

Τα λεω παντα νωρις…. να εχουν ΟΛΑ τα ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ το νου τους.

Π₪₪₪₪Π
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα