Κάτι άλλο εκτός του δικοματισμού.

09:12 26/5/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο Τάσος Σ.

Μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, και με πολύ μεγάλη πιθανότητα να γίνει κυβέρνηση στις επόμενες, τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα έχουν πάθη κρίση πανικού και προσπαθούν να μειώσουν και να υποβιβάσουν το κόμμα και τον αρχηγό του αλλά και οποιοδήποτε άλλο, μικρότερο δείχνει σημάδια ανόδου. Προβάλλουν ως αρνητικό οτιδήποτε πουν και κάνουν, μεγεθύνοντας αλλά και διαστρεβλώνοντας τα. Αυτά που τους καταλογίζουν είναι

ότι λένε ψέματα, ότι θα καταστρέψουν την Ελλάδα και τους
Έλληνες και θα μας ρίξουν στην φτώχεια, ειδικά εάν αποφασίσουν να ακυρώσουν το μνημόνιο. Επίσης τους κατηγορούν για άθεους, και ότι θα νομιμοποιήσουν όλους τους μετανάστες και πολλά άλλα.
Έρχομαι λοιπόν και ρωτώ. Όλα τα προηγούμενα χρόνια που την Ελλάδα την κυβερνούσαν τα δύο μεγάλα κόμματα, τι διαφορετικό είδαμε; Κλέψανε επί σειρά ετών τα πάντα. Πουλήσανε την περιουσία της. Καταστρέψανε τον ιδιωτικό τομέα όπως και τον δημόσιο. Βοηθήσανε τα μεγάλα συμφέροντα να βάλουν χέρι σε όλα αρπάζοντας μίζες εκατομμυρίων. Διαλύσανε τον στρατό στα βόρεια σύνορα κλείνοντας ολόκληρα στρατόπεδα, αλλά και τα τμήματα της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουμε από αλβανούς και εγκληματίες οι όποιοι έκλεβαν, λεηλατούσαν, σκότωναν πριν κατηφορίσουν στα μεγάλα αστικά κέντρα. Επιτρέψανε την είσοδο από την πρώην σοβιετική ένωση σε όλους όσους δήλωναν πόντιοι, και έτσι φέρανε την ρώσικη μαφία. Και όλα αυτά για να έχουν ψήφους. Επιτρέψανε την είσοδο σε εκατοντάδες χιλιάδες (κατά άλλους πάνω από εκατομμύριο) μετανάστες από πολλές φτωχές χώρες και τους αφήνουν να ζουν στην χώρα, εκτοξεύοντας την εγκληματικότητα σε δυσθεώρητα ύψη ενώ τους δίνουν δικαιώματα στην περίθαλψη που δεν μπορεί να αντέξει το σύστημα της υγείας.
Το πρόβλημα στην Θράκη γνωστό εδώ και δεκαετίες. Οι Τούρκοι αλωνίζουν, και αυτοί τους έκαναν και βουλευτές, προκειμένου να μαζέψουν ψήφους και από εκεί, σε σημείο που οι Έλληνες να φοβούνται. Η ΑΟΖ στον αέρα, με την Τουρκία να εποφθαλμιά το Καστελόριζο.
Επί σειρά ετών μας έλεγαν ότι η Ελλάδα δεν έχει φυσικούς πόρους, και από πίσω προετοίμαζαν την έλευση των ξένων εταιριών.
Κάθε φορά στις εκλογές υπόσχονταν τα καλύτερα για την χώρα, και αμέσως μετά δήλωναν ότι παρέλαβαν άδεια ταμεία, και καμένη γη. Για παράδειγμα ο Τσοχατζόπουλος. Όλοι είδαμε τι γινότανε επί των ημερών του. Μήπως τότε αυτός και η κυβέρνηση δεν συνηγορούσαν υπέρ των αγορών που έγιναν και έβαζαν και της υπογραφές τους; Ή μήπως οι άλλοι κάνανε λιγότερα;
Και μήπως αυτοί δεν ήταν που ορκίζονταν πίστη στους νόμους και στο σύνταγμα; Αυτοί δεν ήταν που κάνανε μεγάλους σταυρούς στις εκκλησίες; Και ύστερα αδικούσαν και κατ έκλεβαν τον λαό. Τελικά ποιοι είναι οι πιο άθεοι; Αυτοί που το δηλώνουν, ή οι άλλοι με τους μεγάλους σταυρούς;
Ψήφισαν νόμους έτσι ώστε να παραγράφονται τα όποια αδικήματα κάνουν, και να μην μπορεί να τους ακουμπήσει ο νόμος. Ακόμα και για το πιο απλό αδίκημα, έπρεπε να άρει η βουλή, την βουλευτική ασυλία.
Για αυτό θεωρώ
Keywords
Τυχαία Θέματα