Καταγγελία για ξέπλυμα Ρωσικού μαύρου χρήματος προερχόμενου από ναρκωτικά στο Βατοπέδι.

Για να μην θεωρηθεί ότι μεροληπτούμε υπέρ του Εφραίμ ή της μονής, παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία από τηυν δημοσιογραφική σελίδα “Fimotro” του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη, σύμφωνα με την οποία στην ΙΜ Βατοπεδίου γίνεται ξέπλυμα μαύρου χρήματος και χρήματος προερχομένου από εμπόριο ναρκωτικών, από Ρώσους. Η καταγγελία κρίνεται

σοβαρή αφού ενδυναμώνεται -πάντα σύμφωνα με την ιστοσελίδα- από διαρροές ανωτάτων δικαστικών, με την υποστήριξη ενός επίσης έγκριτου λειτουργού της δικαιοσύνης, του κυρίου Χαράλαμπου Αθανασίου.

Δεν υιοθετούμε σε καμμία περίπτωση αυτές τις καταγγελίες, τις παραθέτουμε όμως επειδή κατηγορηθήκαμε για μεροληψία υπέρ της μονής στην υπόθεση, για να υπάρχει και ο αντίλογος. Η αναφορά του ονόματος ενός έγκριτου λειτουργού της δικαιοσύνης, του κυρίου Αθανασίου, μας υποχρεώνει να δώσουμε βαρύτητα. Θα πρέπει να επιληφθεί και η Ρώσικη πλευρά και να την ερευνήσει, ακριβώς επειδή ο πρόεδρος Πούτιν σχετίζεται άμεσα με την μονή και οι καταγγελίες είναι σοβαρότατες.

(Εδώ δεν εξυπηρετούνται συμφέροντα, ακούγονται όλες οι απόψεις. Είτε μας αρέσουν είτε όχι. Οι τελικλές κρίσεις είναι των αναγνωστών).


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα