ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΝΕΩΤΕΡΗ

19:44 11/5/2012 - Πηγή: Olympia

(Δήλωση “νεαράς βουλευτού” τινάζει στον αέρα το πολιτικό σκηνικό)

Μέγα θέμα προέκυψε, σήμερα το μεσημέρι, κατά την διάρκεια συζήτησης στην ΝΕΤ, με την δήλωση της Νεαρής πλην Ώριμης (πολιτικά) Κας Παπακώστα, εκλεγμένης (από το λαό παρακαλώ) “βουλευτού” της Β´ Αθηνών. Δήλωση που συντάραξε τους τηλεθεατές, ξεσήκωσε θύελλα ενθουσιασμού στους οπαδούς της, έβαλε τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στη θέση τους (δηλαδή στη γωνία),αλλά

και μπλόκαρε από κλήσεις το τηλεφωνικό κέντρο της κρατικής τηλεόρασης. Δεκάδες (ίσως και Εκατοντάδες) χιλιάδες τηλεθεατέςτηλεφωνούσαν ζητώντας επιβεβαίωση της δήλωσης και αποκάλυψη των ντοκουμέντων, που αν επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές θα φέρουν τα πάνω κάτω στο πολιτικό σκηνικό, θα βοηθήσουν στο σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, θα ξεμπλοκάρουν το αδιέξοδο και θα ελαφρώσουν τα βάρη της χώρας.

Σαν βόμβα έπεσε λοιπόν στο τηλεοπτικό πλατό η δήλωση που βεβαίως και δεν αμφισβητούμε, δεδομένης της αξιοπιστίας, της σοβαρότητας και της εγνωσμένης αξίας της νεαρής και φερέλπιδος πολιτικού.

Εγώ, Κε Βίτσα, παρόλο που είμαι κατά πολύ νεότερή σας, σας λέω ότι …..

…Έτσι ξεκίνησε, με θάρρος και αυτογνωσία, η Κα Παπακώστα την κουβέντα της, βάζοντας με το καλημέρα το πρόβλημα στις σωστές του διαστάσεις.

Διότι, εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλάζει όλος ο προγραμματισμός των πολιτικών δυνάμεων. Ένα τέτοιο γεγονός δημιουργεί νέα δεδομένα, καθότι η αθωότης, η φρεσκάδα, το αφοπλιστικό χαμόγελο και η νεανική ορμή της Κας Παπακώστα μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα, να αποκαλύψουν την σκευωρία και να κάνουν φανερό στο λαό ποιος είναι η νεανική δύναμη αλλαγής του σάπιου και γερασμένου πολιτικού κατεστημένου.

Η “κατά πολύ νεώτερη” του κου Βίτσα, χαριτόβρυτος πολιτικός μπορεί να αποτελέσει το αντίπαλο δέος του κου Τσίπρα και να δείξει στον λαό ότι εκτός από νεαρούς γόνους παλαιών πολιτευτών, η αναπαλαιωμένη φιλελεύθερη παράταξη έχει στην πρώτη γραμμή και αυτοδημιούργητα στελέχη, νεαρότερα και ομορφότερα από τους μεσόκοπους αντιμνημονιακούς αντιπάλους.

Βέβαια, χωρίς να αμφισβητώ στο ελάχιστο το νεαρόν της ηλικίας της Κας Παπακώστα, πρέπει, για λόγους τάξεως, να εμφανιστούν τα ντοκουμέντα.

Καλώ να δημιουργηθεί μια Διακαναλική Τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από έγκυρους, σοβαρούς και κυρίως ανεξάρτητους λειτουργούς της δημοσιογραφίας, που, ενώπιον του τηλεοπτικού κοινού, θα αντιπαραβάλουν ληξιαρχικές πράξεις, ταυτότητες, ηλικίες τέκνων και συζύγων, θα εξετάσουν την γνησιότητα των εγγράφων, θα επισκεφτούν γενέθλιους τόπους, θα πάρουν συνεντεύξεις από γείτονες, γονείς, παππούδες, λοιπούς συγγενείς και φίλους, ώστε να αποδειχθεί, πέραν πάσης αμφιβολίας, το νεαρόν της ηλικίας. ( Στάη, Πρετεντέρης και ο Κος Μπάμπης νομίζω ότι αποτελούν εχέγγυο για το

αδέκαστον της κρίσης. Βέβαια είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, γιατί και άλλοι, όπως π.χ. η Τατιάνα με την τεράστια εμπειρία της σε κοινωνικά θέματα μπορεί να προσφέρει σ´ ένα τόσο δύσκολο έργο.)

Σε περίπτωση δε που η επιτροπή θα αποδείξει ότι

Keywords
Τυχαία Θέματα