Κάλυπταν τους κινδύνους από τα εμβόλια γι α να πουλήσουν περισσότερα…

10:57 23/3/2012 - Πηγή: Olympia
Ένας Έλληνας

Ένα εξαιρετικό νέο έγγραφο που δημοσιεύθηκε από έναν θαρραλέο γιατρό και έρευνα ιατρικός ερευνητής έχει σκάψει το χώμα σε 30 χρόνια μυστικές επίσημες καταγραφές των συνεδριάσεων των επιτροπών του Ηνωμένου Βασιλείου και των δήθεν ανεξάρτητων ιατρικών “ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ” .

Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το ποιος είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του παιδιού σας που απορρέουν από το εμβόλιο ανεπιθύμητες ενέργειες, τότε αυτό πρέπει να το διαβάσετε. Πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας εαν οι άνθρωποι σε αυτές τις επιτροπές είναι ειλικρινείς και έντιμοι και ενεργούν με τον καλύτερο

τρόπο τα συμφέροντα τών παιδιών, και πώς γίνεται αυτό να έχει συνεχιστεί για τουλάχιστον 30 χρόνια;

Αυτό είναι αυτό που ο καθένας γνωρίζει , αλλά ποτέ δεν θα μπορούσε να αποδειχθεί πριν.Περάστε αυτές τις πληροφορίες σε άλλους ώστε να μπορούν να δουν τι συμβαίνει στις υγειονομικές επιτροπές πίσω από κλειδωμένες πόρτες.

Παραθέτουμε εδώ από την περίληψη του συγγραφέα και του εγγράφου :

Σκόπιμα αποκρύπτει πληροφορίες από τους γονείς για τον αποκλειστικό σκοπό της να συμμορφωθούν με το “επίσημο” πρόγραμμα εμβολιασμού .Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια μορφή ηθικής ή παράβαση καθήκοντος. Επίσημα έγγραφα που προέρχονται από το Βρετανικό Υπουργείο Υγείας (DH) και της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμών και την Ανοσοποίηση (JCVI) αποκαλύπτουν ότι οι βρετανικές αρχές υγείας έχουν συμμετοχή σε μια τέτοια πρακτική για τα τελευταία 30 χρόνια, προφανώς για τον αποκλειστικό σκοπό της την προστασία της εθνικού προγράμματος εμβολιασμού.

Το έγγραφο 45 σελίδων με λεπτομερή στοιχεία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ: Η πολιτική εμβολιασμού και τον κώδικα πρακτικής της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμών και την Ανοσοποίηση (JCVI): είναι σε σύγκρουση; Lucija Tomljenovic, Νευρωνικά Δυναμική Ερευνητική Ομάδα, Τμήμα Οφθαλμολογίας και Οπτική Επιστημών, του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας, στο Βανκούβερ, Καναδά.Παρουσιάστηκε σε και αποτελεί μέρος των εργασιών του BSEM 2011 Επιστημονικό Συνέδριο που δημοσιεύθηκε online τώρα εδώ: Οι κίνδυνοι για την υγεία των πρόληψη ασθενειών BSEM Επιστημονικό Συνέδριο, Μάρτιος 2011.

Υπάρχουν επίσης άλλα έγγραφα που βρέθηκαν σε αυτό το σύνδεσμο που θα βρείτε ένα εξαιρετικό ανάγνωσμα.

Ο συγγραφέας, Δρ Lucija Tomljenovic γράφει:

Εδώ παρουσιάζουμε τα έγγραφα που φαίνεται να δείχνουν ότι η JCVI καταβάλει συνεχείς προσπάθειες να αποκρύψει κρίσιμα στοιχεία για σοβαρές ανεπιθύμητες αντιδράσεις και αντενδείξεις για εμβολιασμούς , ώστε να φτάσει τα συνολικά ποσοστά εμβολιασμού που θεωρούνται ότι ήταν απαραίτητα για “ανοσία” , μια έννοια η οποία σε σχέση με τον εμβολιασμό, και σε αντίθεση με διαδεδομένες πεποιθήσεις, δεν στηρίζεται σε στέρεα επιστημονικά στοιχεία, όπως θα εξηγηθεί.

Ως αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής εμβολιασμού που προωθούνται από την JCVI και το DH, πολλά παιδιά έχουν εμβολιαστεί, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς τους και αποκαλύπτονται με τις κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους σοβαρών ανεπιθύμητων

Keywords
Τυχαία Θέματα