Και στην Φινλανδία θέμα οι αποκαλύψεις του Ολυμπία για την πρωθυπουργική οικογένεια.

12:12 25/1/2012 - Πηγή: Olympia
 Αφιερωμένο στα ελληνόφωνα ΜΜ”Ε” που δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα.Μετά το πρωτοσέλιδο της Ελβετικής LaLiberte, οι αποκαλύψεις του Ολυμπία έφτασαν και στην μακρινή Φινλανδία όπου γίνεται εκτενής αναφορά με την παράθεση των αναλογων συνδέσμων.Προφανώς οι ελληνόφωνοι δημοσιογράφοι κάποια στιγμή θα πουν και αυτοί “Συγγνώμη που τα κουκουλώναμε, ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ”.Δείτε το άρθρο σε μία πρόχειρη (και άθλια) μετάφραση
από την Google διότι τα Φινλανδικά μας είναι σε αρχαϊκή κατάσταση…

Το πρωτότυπο άρθρο εδώ

Και η (αισχρή) αυτόματη μετάφραση

Η ελληνική “πόλεμος” έχει αρχίσει στο κοινοβούλιο!15/01/2012 21:46 Juha Hämäläinen Υπόλοιπο κόσμο , Ελλάδα , Παπανδρέου , το ευρώ από την κρίση , ένα σκάνδαλο 13 σχόλια

“Εμφύλιοι πόλεμοι” για την εσωτερίκευση του ο αναγνώστης μπαίνει στον πειρασμό να ελληνική πολιτική ιστορία μου.Ο πόλεμος έχει κηρυχθεί mm. MP, φοίνικες, Νέα Δημοκρατία και το δεύτερο μέρος της πλευράς του κ. Παπανδρέου. Ο κ. πρώην πρωθυπουργός είναι μείγμα από τη σούπα, και εξακολουθεί να είναι κατώτερη ψήνεται η σούπα, το πιο …Trangas Γιώργος είναι πίσω και έβγαλε όλα τα σταματήσει και της επίδειξης «Χωρίς το Anaisthitiko” μαστίγια κυβέρνηση Παπανδρέου, και ο προκάτοχός του, ο Κώστας Σημίτης.
“Όταν μιλάμε για το ελληνικό χρέος, θα πρέπει να δηλώσει ότι είναι αμφιλεγόμενη,» λέει. Η ανάρτηση σχολίων στο ίδιο πνεύμα, επίσης, έχουν ακουστεί από το στόμα Σταύρος Psycharisin. Η τελευταία είναι ο Λαμπράκης Publishing Group Πρόεδρος (ΔΟΛ), το οποίο δημοσιεύει πολλές εφημερίδες της Αθήνας, συμπεριλαμβανομένης της Εφημερίδας της μακροπρόθεσμα, “Το Βήμα”.

Trangas ρώτησε τι τον ιδιωτικό τζετ και ο αραβόσιτος έχει να κάνει με το άλλο;
Τι μυριάδες διαμέρισμα στο Knightsbridge έχει να κάνει με όλα αυτά; (Knightsbridge, το Λονδίνο είναι μια περιοχή που είναι πατρίδα πολλών από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, και η οποία έχει τις υψηλότερες τιμές ακινήτων στον κόσμο. Το 2006, τεσσάρων υπνοδωματίων σε αυτόν τον τομέα που καταβάλλεται πάνω από £ 25 εκατομμύρια, και σύμφωνα με την Wikipedia street parking myydän 300 000 λιρών στερλινών που είναι ένας 94-χρόνος μίσθωσης!
Ο κύριος γαιοκτήμονες περιοχή είναι ο Δούκας του Westminster και Earl Cadogan!)

Έτσι Trangas σημαίνει τι;

Παπανδρέου, ενώ ακόμη στην εξουσία, κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την υπονόμευση Psycharista, επειδή ο Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός είχε ενημερωθεί η κεντρική τράπεζα Kreikkan δάνειο χωρίς Ομίλου ΔΟΛ Εκδόσεις για δέκα εκατομμυρίων ευρώ.

Ψυχάρης απάντησε λέγοντας ότι ο Παπανδρέου τάχθηκε υπέρ της επιτραπεί να παρέμβει, “αποκαλύπτει τη φασιστική στάση.”Στην πραγματικότητα, διαπιστώθηκε ότι η συνάντηση της περασμένης εβδομάδας από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ ήταν φημολογείται ότι Ψυχάρης είναι «επηρεάζεται» Παπανδρέου απαλλαγούμε από, ή στηρίζουν, έτσι ώστε η δύναμη θα μπορούσε να μεταφερθεί σε Lucas, Παπά Demo αυτό.

Κανείς δεν ξέρει τι να πιστέψει πια, επειδή ο ΔΟΛ έχει κοστίσει στην εταιρεία περισσότερα από 30 χρόνια από την πλήρη

Keywords
Τυχαία Θέματα