Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα (μέρος 2): Το σχέδιο Παπανδρέου, η Εθνική Τραγωδία, οι Λύσεις, ο Ελληνισμός.

Ένας Αλέξης Τσίπρας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί. Μία συνέντευξη σταθμός στο διαδίκτυο, όπου για πρώτη φορά ηγέτης μικρού κόμματος ξεδιπλώνει σχέδιο αντιμετώπισης χωρίς ιδεοληπτικά στεγανά, με αποτέλεσμα να εκπλήσσει. Θα την παραθέσουμε χωρίς κανένα σχόλιο και θα την κρίνουμε ολόκληρη μετά και το τρίτο μέρος.

Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει:

Προσχεδιασμένη η υπαγωγή της χώρας υπό καθεστώς άρσης Εθνικής κυριαρχίας. Τα πέντε στοιχεία που το αποδεικνύουν.Παραμάγαζο το Μαξίμου! Όποιος
επενδυτής θέλει να επενδύσει, πρέπει πρώτα να περάσει από εκεί!Προσχεδιασμένο έγκλημα η διακοπή προσέγγισης με την ΡωσίαΚύπρος είναι η δεύτερη πατρίδα του Ελληνισμού (!) Το πρόβλημα είναι η παράνομη εισβολή και κατοχή από την Τουρκία όπου έχουμε το διεθνές δίκαιο με το μέρος μας και το απεμπολούμε!Στην ενεργητική εξωτερική πολιτική Ερντογάν που επιχειρεί “περικύκλωση”, πρέπει να απαντήσουμε με το ίδιο νόμισμα!Απαιτείται ενδυνάμωση της εγχώριας βιομηχανίας όπλων, μίας από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Καταστροφική η επιτροπεία στα υπουργεία σε τομείς άμυνας.Τραγική εξέλιξη του “κούρεμα”, υπάρχει λύση για την Ελλάδα με ιστορικό δεδικασμενο… Γερμανίας!Δεν έχω πρόβλημα με την επιχειρηματικότητα και το κέρδος. Με την αισχοκέρδεια και τους νταβατζήδες  έχω, που υπηρετούμε εδώ και δεκαετίες!

Διαβάστε αναλυτικα μία συνέντευξη σταθμό για τα πολιτικά πράγματα. Τα σχόλια του “Ολυμπία” σε επόμενο άρθρο. 

Η κυβέρνηση έχει ήδη αποδεχθεί Άρση Εθνικής κυριαρχίας

Τα μέτρα αυτά που έρχονται είναι μέτρα μόνιμης λιτότητας, μόνιμης επιτροπείας, μόνιμης άρσης Εθνικής κυριαρχίας. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι οποίοι μας δημιούργησαν την χρήση χρέους, εσκεμμένα την διόγκωσαν, μας λένε ότι για να φτάσετε το 2020 τους στόχους πρέπει να περάσετε μία δεκαετία κοινωνικής εξαθλίωσης, ανεργίας, μιζέριας και υποτέλειας με μόνιμη επιτροπεία. Είναι μία εξέλιξη Εθνικής τραγωδίας που πρέπει να την αποτρέψουμε.

Η Σκόπιμη διόγκωση της κρίσης χρέους ήταν μέρος του σχεδίου. Βάσει “συμβολαίου” που συνάφθηκε προ εκλογών, η υπαγωγή στο ΔΝΤ!

Γίναμε Ζητιάνοι και επαίτες με επιτρόπους στα υπουργεία και πρωθυπουργό Ράιχενμπαχ

Οδεύουμε ολοταχώς προς ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ που πρέπει να την αποτρέψουμε

Δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να μην καταλαβαίνει είναι ότι η κατάσταση είναι η χειρότερη στην μεταπολεμική Ελλάδα.

Ευρώ ή Δραχμή;

Ερώτηση: Υπήρχε σχέδιο;

Θα μπορούσα να πω απλά ότι το αποτέλεσμα μετράει. Είπα στην βουλή, στον κύριο Παπανδρέου ότι πρέπει να είστε είτε παραδομένοι είτε συνένοχοι. Από τον επιθετικό τρόπο όμως που αντιμετωπίζετε τις εξελίξεις, Εμένα όμως δεν μου φαίνεστε παραδομένοι. Η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι συνένοχοι. Η κυβέρνηση Παπανδρέου ανέλαβε εν πλήρη επίγνωση μία εργολαβία κατεδάφισης. Υπήρχε σχέδιο πριν τις εκλογές. Έδωσε αντιπαροχή την χώρα σε υπερατλαντικά κέντρα και στην παγκόσμια Ελίτ: Από το ΔΝΤ μέχρι την Μέρκελ και τις Γαλλογερμανικές τράπεζες. Δεν είναι μονάχα ζήτημα αξιοπρέπειας και εθνικής ταπείνωσης, αλλά και στην καθημ

Keywords
Τυχαία Θέματα