Η επίσκεψη Μπάιντεν τον Δεκέμβριο απομακρύνει τις εκλογές λέει η κυβέρνηση. Αν ακυρωθεί όπως και η συνάντηση με τον Ομπάμα;

Αργά χθες το βράδυ στα κινητά των διαπιστευμένων δημοσιογράφων στο Μέγαρο Μαξίμου, έφτασε ένα γραπτό μήνυμα, που τους ενημέρωνε για την επίσκεψη του αμερικανού αντιπροέδρου στην Αθήνα στις 5 Δεκέμβρη.

«Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου θα συναντηθεί την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden ο οποίος θα επισκεφθεί την Ελλάδα».

Κατευθείαν, κυβερνητικοί κύκλοι

άρχισαν να λένε ότι αυτή είναι μια πρώτης τάξεως απάντηση σε όσους λένε ότι ο Γ. Παπανδρέου σκέφτεται να παραιτηθεί, να στήσει κάλπες, ή ακόμα και να αφήσει τη διακυβέρνηση της χώρας σε άλλο κυβερνητικό σχήμα, έκτακτης ανάγκης.

Το γεγονός ότι ανακοινώθηκε μια τέτοια συνάντηση όμως, δεν αποκλείει ένα άλλο ενδεχόμενο: την ακύρωσή του μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ο λόγος; Ο Γ. Παπανδρέου ακύρωσε το ταξίδι του στις ΗΠΑ, όπου είχε προγραμματίσει δεκάδες συναντήσεις με αρχηγούς χωρών, αλλά και τον ίδιο τον Ομπάμα.

Και δεν είναι μόνο αυτό! Διπλωματικά, αυτό έχει πολύ ισχυρές επιπτώσεις, εκτός και αν έχει ενημερώσει καιρό πριν ή αν δεν έχει προγραμματιστεί ποτέ και έγινε για τα μάτια του κόσμου!

Τότε όμως, όχι μόνο δεν υπήρξε καμία κίνηση, αλλά δεν βγήκε ούτε λέξη από τον Λευκό Οίκο!


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα