Η Ελληνική χάκινγκ σκηνή “χτύπησε” την ιστοσελίδα της Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς σε επετειακό χτύπημα για το Πολυτεχνείο

http://www.dea.org.gr/images/

HACKED

Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή.

+ Napsterakos Cosmmin Nikpa +

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

 

Εδώ πολυτεχνείο!


>17 Νοέμβρη 1973… Εξέγερση.. οι νέοι ξεσηκώθηκαν για ένα καλύτερο μέλλον….. σκοτώθηκαν.. είναι νεκροί..

γιατί? Για ένα καλύτερο μέλλον…

38 χρόνια μετά τι έχει αλλάξει?

Ακόμα ο πολίτης δεν έχει κανένα δικαίωμα να έκφραση την γνώμη του για τα μέτρα- νομούς αυτού του συντάγματος… Ακόμα το γκλοπ αντικαθιστά την συζήτηση ακόμα η βια και η κατάχρηση εξουσίας μαστίζουν την χώρα της “Δημοκρατίας”!

Άλλα η πραγματική ελευθεριά δεν βρίσκεται πιο πέρα από μια ιδέα.. Μια ιδέα που θα αλλάξει μια για πάντα αυτό το σάπιο σύστημα που λέγεται βουλή.. μια ιδέα που θα κάνει την κυβέρνηση να φοβάται τον λαό της και όχι ο λαός την κυβέρνηση!

ΕΛΛΗΝΕΣ ξεσηκωθείτε πάρτε πίσω αυτά που σας στέρησαν! Αυτά τα οποία με κόπο έχετε παλέψει τόσα χρόνια να αποκτήσετε! Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι σημασία δεν έχουν τα πολιτικά χρώματα αλλά ο λαός μας! Εμείς! Δεν παλεύουμε για το μέλλον μιας χώρας αλλά για το μέλλον το δικό μας, το μέλλον τον παιδιών μας!
Ας σταματήσουμε λοιπόν να ασχολούμαστε με της καφετέριες και ας προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτό που ονομάζετε μέλλον γιατί μας ανήκει!

Στερήστε την ελευθεριά σε αυτούς που στέρησαν την δικιά σας και χαρίστε ελευθεριά σε εσάς!


Εδώ πολυτεχνείο,

για όσους δεν γνωρίζουνε στο πολυτεχνείο δεν είδα ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Είδα μόνο Ελληνικές σημαίες και ψυχές να ψάχνουν λύτρωση. Βέβαια η μετέπειτα γενιά του πολυτεχνείου, η γενιά του καφέ η κοινός οι τεμπέληδες πατέρες μας και παππούδες μας δημιούργησαν το σημερινό μπάχαλο στο οποίο μας μύησαν κιόλας. Και καλά λέει το τραγούδι του Μάνου Λοΐζου “ο δρόμος” που πολλές πολιτικές ιδέες θέλησαν να το καπηλευτούν ως δικό τους. Εγώ ακούω μια ψυχή να μιλάει για την κατάληξη ενός αγώνα, πως πολύ ξέχασαν. Δυστυχώς η σημερινή αριστερά που δεν έχει σχέση με αριστερά άλλων εποχών. Είναι μια διαχρονικά χρηματοδοτημένη μερίδα. Εγώ είναι εργάτης, διαδηλώνω για αλλαγή χωρίς να έχω πολύ χρόνο γιατί την επόμενη μέρα δουλεύω πάλι, και βλέπω άλλους να έρχονται οργανωμένοι με μάσκες και βενζίνη να κάνουν ζημιά, να σπάσουν πράγματα που πάλι εγώ θα πληρώσω. Αυτοί λοιπόν οι τεμπέληδες που έχουν τόσο χρόνο, έχουν λεφτά και για μάσκες και για βενζίνη, μια γενιά του καφέ ακόμα. Αυτοί είναι οι πρώτοι που δηλώνουν για να μπούν στο δημόσιο η την αστυνομία. Ναι αυτοί. Ενώ εγώ ο εργάτης ακόμα δυσανάλογα μάχομαι στο κουαρτε των σκιών και τις δικαιοσύνης.

Ο δρόμος είχε την δική του ιστορία κάποιος την έγραψε στον τοίχο με μπογιά. Ήταν μια λέξη μοναχά Ελευθεριά κ

Keywords
Τυχαία Θέματα