Η Δανία του νότου, πληρώνει τα έξοδα της Δανίας του βορά…

22:25 7/10/2011 - Πηγή: Olympia

Εδώ δεν είναι παίξε-γέλασε. Εδώ είναι Δανία του νότου. Ακόμα και τα αεροπορικά  εισιτήρια πληρώσαμε σε 7 δημοσιογράφους, πέντε από την Δανία του Βορά και δύο  από τη Νορβηγία, για να έλθουν να επισκεφθούν τους ευρισκομένους εις την νοτία Δανιμαρκία ιθαγενείς, συγγενείς τους. Θα τους πληρώσουμε το φαγητό, τον ύπνο και  σίγουρα θα τους δώσουμε και μερικά ψωροευρώ για τα τσιγάρα και τους καφέδες  τους. Αυτοί θα δούν, θα καταγράψουν και για να μας ευχαριστήσουν, θα μεταφέρουν στους

βορείους αδελφούς μας, τα όσα θαυμαστά πράγματα αντίκρισαν στη νότιο Δανία. Έτσι θα αρχίσουν να συνωστίζονται οι βόρειοι αδελφοί  μας στο γραφείο του κ. Χρυσοχοΐδη, για να αδράξουν τις ευκαιρίες επενδύσεων, που  με μαεστρία θα διαχειρίζεται η κυβέρνηση των Παπαβενιζέλων.

Οι τιτάνες  κυβερνήτες μας, έχουν προβλέψει και την παραμικρή λεπτομέρεια σε όλα. Ακόμα και  καινούργια έπιπλα αγόρασαν, έναντι του ευτελούς ποσού των 11.850 ευρώ, ώστε να  κάνουμε καλή εντύπωση στους επενδυτές.

Φαντάζομαι να μην έχει ο κ. Παπανδρέου κάποια έμπνευση  να καλέσει Ινδούς δημοσιογράφους, αφού έχει αποκλείσει την πιθανότητα να γίνουμε  Ινδία της Ευρώπης. Ευτυχώς. Άσε που η Ινδία είναι μακρυά και τα αεροπορικά  εισιτήρια θα μας κοστίσουν ένα σκασμό λεφτά.

Τςςς

http://filotimia.blogspot.com/2011/10/blog-post_4834.html


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα