Γιατί ο Γιώργος Βλάχος αφήνιασε μόλις ο Καμμένος είπε την λέξη “Αβραμόπουλος”;

10:07 15/6/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει η Τρολυμπία

Ο εξαποδώ (φτου φτου) συνήθως κρύβεται στις λεπτομέρειες. Έτσι, παρόλο που η χώρα διαθέτει τους πλέον ειλικρινείς, προικισμένους και οξύνοες δημοσιογράφους στον πλανήτη, λίγοι κατάλαβαν αυτό που διαδραματίσθηκε στις δύο διακαναλικές. Αυτή του Αντώνη Σαμαρά και του Πάνου Καμμένου.
Πρωταγωνιστής ήταν και στις δύο περιπτώσεις, ο αγωνιστής δημοσιογράφος, Γιώργος Βλάχος. Ο άνθρωπος που παρότι εργαζόταν

στον Γερμανόστροφο Alpha, τόλμησε να αποκαλύψει το τεράστιο σκάνδαλο που δημιούργησαν οι κρυπτογερμανόφιλοι μοναχοί του Βατοπαίδεν, σκάνδαλο που κόστισε εκατοντάδες δισεκατομμύρια στο Ελληνικό δημόσιο. Την ίδια στιγμή κάποιοι κακοί συνάδελφοι του επέμεναν να παραμυθιάζουν τον κόσμο με

δήθεν σκάνδαλα αμιγώς Ευρωπαϊκών εταιρειών όπως η Siemens, Thyssenkrupp, MAN, Hoechtief και να μιλούν απαξιωτικά για το ευεργετικό τους έργο που διαχώρισε την Ελλάδα από την Αφρική ως Ιουράσια τεκτονική μετακίνηση. Σε λίγο, μαζί με τα αστρομαχητικά υποβρύχια, αυτά τα καθάρματα θα κατηγορήσουν και την Ούλοντεντ.

Το επεισόδιο λοιπόν ξεκίνησε από την διακαναλική του Αντώνη Σαμαρά, όπου ο Γιώργος Βλάχος με την μαχητικότητα του Μαρδονίου, ρώτησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας εάν θα κάνει εξεταστική για τα νοσοκομεία.
Κάποιοι άθλιοι συκοφάντες υποστηρίζουν ότι το ελαφρύ βήξιμο του δημοσιογράφου κατά την διάρκεια της ερώτησης, ήταν αποτέλεσμα ακριβούς μεταφοράς της ερώτησης από άλλα μυστακιοφόρα χείλη, λόγω της συνήθειας τους να φλομώνουν το περιβάλλον με ακριβό αρωματικό καπνό πίπας που ως γνωστόν είναι λιγότερο καρκινογόνος, προκαλεί όμως χρόνια βρογχίτιδα. Αυτό βεβαίως δεν ισχύει.
Μετά την ολοκλήρωση της απάντησης, συμπτωματικά αποχώρησε από την αίθουσα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Συμπτωματικά. Δεν θεώρησε προβοκατόρικη την ερώτηση όπως είπαν κάποιες κάκιστες φαρμακόγλωσσες.

Κατά διαβολική σύμπτωση, στην συνέντευξη του Πάνου Καμμένου, αφού του έπρηξαν τα συκώτια να ομολογήσει με ποιόν από τη Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε να συγκυβερνήσει, μετά τις τριάντα φορές που είχε πει ότι “Δεν απαντά σε υποθετικές ερωτήσεις”, έγινε το ακόλουθο μυστηριώδες σκηνικό:
Εκνευριστική κυρία του κάνει την ίδια ερώτηση για 31η φορά. Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, προκειμένου να μην καεί στο 32, απαντά:
“Ε, αφού επιμένετε, θα σας πω. Εάν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με 80 βουλευτές αποφασίσει να συμπλεύσει με τις θέσεις μας για κατάργηση του μνημονίου, θα συνεργαστώ”!
Ακολούθησε σιωπή. Ρέκβιεμ. Όπως αυτό του Μότσαρτ. Και σε λίγα δευτερόλεπτα, όπως στην σύνθεση του Αμαντέους, ξέσπασε η Dies Irae, η ημέρα οργής.
Ο πάγκος των δημοσιογράφων άρχισε να δονείται από την επίμονη κλήση ενός κινητού που ήταν στο αθόρυβο.
Ο Γιώργος Βλάχος, ο άνθρωπος που τόλμησε να μείνει καθιστός παρουσία του Νίκου “ποιός θα δείρει τον Σουγκλάκο” Μιχαλολιάκου, απάντησε στο κινητό.
Και σε λίγα δευτερόλεπτα, σε ένα νέο κρεσέντο ρηξικέλευθης δημοσιογραφικής συμπεριφοράς, έσπασε το πρωτόκολλο της διακαναλικής και ούρλιαξε οργισμένος στον Πάνο Καμμένο

Keywords
Τυχαία Θέματα