Για αλλαγή στην οικονομική πολιτική της χώρας μίλησε στον Κ. Παπούλια ο Σαμαράς

Την διαφωνία του για την αδιέξοδη οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση επεσήμανε σήμερα στον Κάρολο Παπούλια ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Ο Αντ. Σαμαράς, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εν μέσω των κοινωνικών αναταραχών, αλλά και λίγες ώρες πριν ταξιδέψει για τις Βρυξέλλες,

όπου θα παραστεί στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, προπαρασκευαστική της έκτακτης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με ατζέντα την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη.

Εκεί οι Μέρκελ, Ρεν και Μπαρόζο αναμένεται να προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν να συναινέσει με τον Παπανδρέου.

Αμέσως μετά τη συνάντησή τους, ο κ. Σαμαράς με δήλωσή του, μίλησε για κρίσιμες στιγμές όχι μόνο για την Ελλάδα, για όλο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, το οποίο για να είναι στέρεο, όπως είπε, πρέπει να βασίζεται στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, που είναι αναγκαίες για να υπάρχει συνοχή για τις χώρες μέλη της Ε.Ε.

Ο κ. Σαμαράς μίλησε για την ανάγκη να υπάρξει άμεσα ανάγκη για ανάπτυξη, ώστε να γίνει ανταγωνιστική η οικονομία μας και να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι που έχει αναλάβει η Ελλάδα.

«Η Ν.Δ. αγωνίζεται απέναντι στην ύφεση και την ανεργία, ώστε να υπάρξει πιο γρήγορα ανάκαμψη και ανάπτυξη, την οποία πλέον αναγνωρίζουν οι πάντες. Υπάρχουν και φωνές, ιδιαίτερα τελευταία, στην Ευρώπη, που συμφωνούν με αυτή την κατεύθυνση» είπε ο κ. Σαμαράς.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα