Γι’ αυτούς τους μετανάστες, ούτε ένα δάκρυ.

20:07 10/6/2012 - Πηγή: Olympia

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ασπρόπυργο δύο μέλη οργανωμένου κυκλώματος αρπαγής αλλοδαπών. Αυτοί βλέπετε, δεν έχουν ψυχή γιατί είναι θύματα καθαρμάτων που μαζί με ντόπιους δουλέμπορους μπορεί και να τους βρείτε στο ΔΣ κάποιας ΜΚΟ που πουλά ευαισθηςσία.

Τουλάχιστον αυτοί στάθηκαν τυχεροί, όχι σαν τους υπόλοιπους δεκάδες χιλιάδες μετανάστες, δολοφονημένους από δουλέμπορους για τους οποίους δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ. Ούτε μία τόσο δα εκδηλωσούλα διαμαρτυρίας.

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς, ενώ

οι άνδρες της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων ακόμα μελών, επίσης πακιστανικής υπηκοότητας.

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία δύο Πακιστανών στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους είχαν πέσει θύματα αρπαγής από μια ομάδα έξι ατόμων,οι οποίοι τους οδήγησαν σε ένα παράπηγμα στον Ασπρόπυργο. Εκεί τους κλείδωσαν και με χρήσησωματικής και ψυχολογικής βίας τους εξανάγκασαν να τους καταβάλλουν, μέσω συγγενών τους στο Πακιστάν, το χρηματικό ποσό των 9.500 ευρώ, για να τους απελευθερώσουν.

Ομάδα αστυνομικών μετέβη άμεσα στον Ασπρόπυργο, όπου οι καταγγέλλοντες τους υπέδειξαν το χώρο που τους κρατούσαν, μέσα στον οποίο βρέθηκαν δύο από τους δράστες, οι οποίοι καισυνελήφθησαν.

Στη κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• Μία κυνηγετική καραμπίνα.

• Είκοσι οκτώ φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

• Δύο μαχαίρια.

• Το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

• Τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα