Έβαλαν τα “σταγονίδια” για να κρύψουν τον χουντικό χείμαρρο, που ο ΔΟΛ ξέρει καλά να εξαγνίζει. Τρομερές καταγγελίες για υπουργό της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Την ίδια ώρα που ο ΔΟΛ έφτιαχνε σενάρια για δήθεν σταγονίδια στην ΣΣΕ, χουντικοί χείμαρροι φαίνεται να πνίγουν την κυβέρνηση συνταγματικής εκτροπής που επεβλήθει στην Ελλάδα από τα εκδοτικά και άλλα συμφέροντα. Αυτό είναι απόσπασμα από το επίσημο βιογραφικό του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, κυρίου Γεώργιου Γεωργίου.

Όπως ενημερωνόμαστε από την ιστοσελίδα “toxotis.se”, την Παρασκευή

13 Ιουνίου 1975στην βουλή των Ελλήνων, ο Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, λέγει τα ακόλουθα:

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ε’ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ Α’

ΕΠΙΣΗΜΑ  ΠΡΑΚΤΙΚΑ των συνεδριάσεων της Βουλής των Ελλήνων

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΙΣ ΡΕ’

Παρασκευή 13 Ιουνίου 1975

Σελίς 3238

………..ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο κ.  Χαραλαμπόπουλος  έχει τον λόγον  επί της υπ’αρθμόν 4 επερωτήσεως της Ημερησίας διατάξεως.

Ι.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ……..

Σελίς 32 42

Ι.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ (…) Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε το θέμα του Γεωργίου. Αυτός είναι τώρα πρόξενος στη Νεάπολη της Ιταλίας. Ο κύριος αυτός προέρχεται από την Σχολή Ικάρων από την οποίαν έφυγε, δεν γνωρίζω  δια ποίους λόγους.

Αυτός λοιπόν εστάλη στα Σκανδιναβικά Κράτη, ωργίασε εκεί σαν τραμπούκος της χούντας, και επειδή έπρεπε να γίνη διπλωματικός υπάλληλος, η δικτατορία εφεύρε έναν ωραίο τρόπο, θα τον ακούσετε, για να διεισδύση εκ των κάτω  μέσα στο  διπλωματικό σώμα. Τι έκανε; Δεν καθιέρωσε μόνο τις μεθοδευμένες εκείνες εξετάσεις που γνωρίζουμε, διότι δεν θα μπορούσε απόλυτα να ελέγχη τα αποτελέσματα, αλλά αφού επέλεγε τους ανθρώπους της, τους προώριζε για τον διπλωματικό κλάδο. Τους διώριζε κάπου είτε στο Δημόσιο είτε σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και με ένα διάταγμα επέτρεπε την δια «εξετάσεων»-διότι γνωστές είναι οι εξετάσεις που ελάμβαναν χώραν κατά την διάρκεια της δικτατορίας-μεταπήδηση στο διπλωματικό σώμα. ΄Εγινε αυτό για τον Γεωργίου, έδωσε εξετάσεις, αλλά την πρώτη φορά απέτυχε. Κάτι δεν πήγε καλά στα γρανάζια, δεν ήταν καλά λαδωμένα τα γρανάζια και εκεί σταμάτησε και δεν πέρασε. Μετά από οκτώ μήνες ξαναγίνονται εξετάσεις και έρχεται πρώτος!!!… και γίνεται μέγας και τρανός. Διότι από την ώρα που επέτυχε στον διαγωνισμό, μπαίνει στο Υπουργείο των Εξωτερικών, γίνεται κλειδί στους μηχανισμούς του προσωπικού, και τόσο πολύ ωργίασε, όπου σε κάποια στιγμή, υποχρεώθηκαν να τον στείλλουν μακρυά και τον στείλανε στην Νεάπολη. Νομίζω ότι έχει κάποια συγγένεια, όχι με τον Παπαδόπουλο, αλλά με τον αδελφόν του, μάλλον του βάφτισε το παιδί. Εκείνο το οποίο μας ενδιαφέρει είναι ότι αυτή τη στιγμή ο κύριος αυτός, βρίσκεται στη Νεάπολη,…

Οι καταγγελίες όμως συνεχίζονται με την σκυτάλη να παίρνει ο καθηγητής Βασίλης Φίλιας, στο βιβλίο του οποίου με τίτλο «ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΑ». Στη σελίδα 176 διαβάζουμε ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Γ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ –ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ όπου περιγράφονται οι δραστηριότητες του.

Παραθέτουμε τώρα τα στοιχεία και το άρθρο του κυρίου Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου:

Toυ Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Τα έθνη που ξεχνάνε την ιστορία τους καταδικάζονται να

Keywords
Τυχαία Θέματα