ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ: ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ 50% της Post Bank Institute, μετά την αποκάλυψη για τις χορηγίες στον αδελφό του πρωθυπουργού.

14:30 2/12/2011 - Πηγή: Olympia

ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, για άλλη μία φορά, οι ευθύνες αυτή την στιγμή βαρύνουν και εσάς. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτές οι κινήσεις από τον κύριο Κλέωνα Παπαδόπουλο με προφανείς στόχους και εσείς να μην ενεργοποιείτε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Post Bank Green Institute Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Επικοινωνίας, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Έργων

για το περιβάλλον, είναι η εταιρεία μέσω της οποίας χρηματοδοτούντο τα περιβόητα συνέδρια του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού.

Η έρευνα που διεξάγεται από την βουλή των Ελλήνων μετά από σχετικές ενέργειες ΚαμμένουΝικολόπουλου – Αναστασιάδη – Δημαρά – Βελόπουλου κλπ σχετικά με την ροή χρηματοδότησης ακόμα δεν έχουν απαντηθεί.

Αντ’ αυτού, η διοίκηση του κυρίου Κλέωνος Παπαδόπουλου, προβαίνει σε αυτή την εξόφθαλμη ενέργεια για να βγάλει τον μέχρι πρότινος συνέταιρο από το κάδρο. Ο σκοπός; Προφανής. Η έρευνα μας έχει δείξει ότι η Ελβετική εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου “συστεγάζεται” με άλλες δύο εταιρείες – κλώνους που συνδεονται με τον μέχρι πρότινος συνέταιρο.

Ότι και να κάνουν λοιπόν, όσο και αν κάποιο απειλήσουν, ότι και άν σκαρφιστούν, η τιμωρία θα έλθει. Για όλους, αριστερούς και δεξιούς, τέως φίλους, στενούς συνεργάτες αυριανών πρωθυπουργων, “ανώνυμων” τραμπούκων κλπ.

Δείτε την απίστευτη εξέλιξη: Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, σύμφωνα με το άρθρο 10 του ν. 3340/2005 σε συνδυασμό με την απόφαση 3/347/2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακοινώνει ότι προχώρησε σήμερα στην εξαγορά του 50% των μετοχών της συγγενούς εταιρείας με την επωνυμία “Post Bank Green Institute Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Επικοινωνίας, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Έργων για το περιβάλλον”, η οποία καθίσταται πλέον θυγατρική της Τράπεζας κατά ποσοστό 100%. Με την πραγματοποίηση της εξαγοράς αυτής, ο Όμιλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προτίθεται να ενισχύσει τη δραστηριοποίησή του σε έργα σχετικά με την “πράσινη ανάπτυξη”.

Όλο το ιστορικό της υπόθεσης εδώ: http://olympia.gr/2011/06/25/andreas-papandreou-2/


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα