Ενα γέμισμα του ρεζερβουάρ = Mισός τόνος πατάτες Νευροκοπίου…

18:13 9/4/2012 - Πηγή: Olympia
 Ενα «γέμισμα» στα βενζινάδικα που βρίσκονται στην εθνική οδό ΘεσσαλονίκηςΑθηνών κοστίζει σχεδόν όσο μισός τόνος πατάτες Νευροκοπίου χωρίς μεσάζοντες! Το οδοιπορικό στην εθνική οδό αποδεικνύει ότι η τιμής της βενζίνης ετοιμάζεται να σπάσει το «φράγμα» των 2 ευρώ… καθώς τα περισσότερα πρατήρια πουλάνε με «καπέλο» από 10 έως 15 λεπτά από τη μέση τιμή που έχει διαμορφωθεί στα βενζινάδικα της Θεσσαλονίκης.
Ηδη σε τέσσερις νομούς της χώρας το…ταμπού των 2 ευρώ «έσπασε» και τα…καλύτερα έρχονται.  Αν αυτό δε λέγεται πόλεμος τότε τι είναι; Εντάξει, εντάξει ξέρουμε το μάθαμε το «πόιημα» αν βγούμε από το ευρώ δε θα έχουμε καύσιμα, φάρμακα νοσοκομεία σχολεία, θα γυρίσει ανάποδα όλος ο ελληνικός ντουνιάς. Τώρα όμως που έχουμε «πλημμυρίσει» από καύσιμα ΣΚΑΣΤΕ και ΠΛΗΡΩΣΤΕ τα. Και μη ξεχάσετε να πάτε να ψηφίσετε όλους αυτούς που σας σώζουν κάθε φορά που υπάρχει κίνδυνος για τη χώρα.

Οσο για τις λαϊκίστικες θέσεις μας και τις συγκρίσεις των τιμών της βενζίνης μ’ αυτές της πατάτας χωρίς μεσάζοντες κάντε μόνοι σας τις αριθμητικές πράξεις για το πόσο κοστίζουν 60 λίτρα βενζίνης και πόσο περίπου 500 κιλά πατάτες.

seleo.gr

 


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα