ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΡΘΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΚ ΟΓΛΥΦΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑ ΡΑΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡ ΟΝ???

17:56 21/1/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει μία εκ των ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ να συλλάβουν και να ΚΆΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ τους υπεύθυνους της κατάρρευσης της πολυκατοικίας.
Επί 15 ολόκληρα χρόνια ειπώθηκε οτι λειτουργούσε το κύκλωμα σκληρής τοκογλυφίας που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Περιχαρής ο κ. Παπουτσής για τη νέα αυτή επιτυχία των διωκτικών αρχών, ιδιαίτερα όταν ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και άτομο της πλευράς Βενιζέλου…., βασικού αντιπάλου του ακόμα αρχηγού Γιωργάκη…. Γύρευε τι γίνεται …. Πάντως κάθε φορά πού πρόκειται να εξαπολυθεί γιγαντιαία επιχείρηση εναντίον μισθωτών και συνταξιούχων προκύπτει και μιά επιτυχία του Υπουργείου Ξυλοδαρμού του Πολίτη, είτε αυτή ειναι εξάρθρωση τρομοκρατικών ομάδων, είτε σπειρας κλπ.κλπ. ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

Κι επειδή ο κ. Παπουτσής ειναι αναρμόδιος να συλλάβει και τους πολιτικούς τοκογλύφους που λυμαίνονται εκατομμύρια πολιτών επί δεκαετίες, άσε που ειναι μέρος αυτού του προβλήματος, μήπως θάπρεπε επιτέλους κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί να τολμήσουν να καλέσουν σε απολογία ολους όσους διατέλεσαν σε κυβερνητικά πόστα και γενικώς σε θέσεις εξουσίας, και διαχειρίστηκαν τις τύχες του λαού με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα πού ζούμε εδώ και 2 χρόνια και θα γίνουν ακόμα χειρότερα εάν δέν τους σταματήσουμε?

Κύριοι Δικαστές, Κύριοι Εισαγγελείς, δέν ειναι δυνατό να στέκεστε άπραγοι, μπροστά σε αυτά που συντελούνται. Δεν ειναι δυνατό να μην έχετε εκδόσει εντάλματα σύλληψης για όσους συναλλάσσονταν και συναλλάσσονται με το γιγαντιαίο τοκογλυφικό κύκλωμα πού ενεχυριάζει χώρες ολόκληρες με τις υπογραφές των κυβερνητών τους.

Δεν ειναι δυνατό να τους επιτρέπετε να μας εκβιάζουν με τα χαράτσια, οταν ο εκβιασμός ειναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. Δεν ειναι δυνατό να τους επιτρέπετε να μάς ληστεύουν , να μας δέρνουν να μας ψεκάζουν με χημικά, στο όνομα δήθεν της σωτηρίας της χώρας, ενώ στην ουσία μάς ληστεύουν για να μην ζημιωθούν οι τοκογλύφοι δανειστές με τους οποίους συνήφθησαν αυτά τα δάνεια εν αγνοία των πολιτών και χρησιμοποιήθηκαν κάθε άλλο παρά για αναπτυξιακούς σκοπούς και βελτίωση κοινωνικών υποδομών. Τι ειναι η χώρα τελικά? Μιά γεωγραφική έννοια και μόνο? Δεν ειναι οι πολίτες της πού καθημερινά μένουν άνεργοι, αστεγοι, αφραγκοι? Ποιά χώρα τελικά σώζουν όλοι αυτοί που την κατέστρεψαν?

Πώς ειναι δυνατό να μην έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για εργολάβους που έχτισαν πολυκατοικία χωρίς οπλισμό, και γι αυτό κατέρρευσε, αλλά αντίθετα ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ την αναστήλωσή της και να ζητάνε από τους ενοίκους να πληρώσουν το κόστος αλλιώς θα μείνουν για πάντα άστεγοι ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ..


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα