Είσαι ένας Παπατζής.

Αδέρφια. Το δυστύχημα είναι ότι μετά από τόσα χρόνια συνύπαρξης με τουςΠασοκατζήδες, έγινε όλη η ελληνική κοινωνία Παπατζήδες.

Πρόταση : για να σταματήσουν να υπάρχουν Παπατζήδες , πρέπει να καταπολεμηθούν οι Πασοκατζήδες.

Κεφάλαιο Α: Πριν μερικά χρόνια οιΠασοκατζήδες με μεγάλες τυμπανοκρουσίες, επιδοτούσαν την μεταφορά των ελληνικών επιχειρήσεων στις χώρες της Βαλκανικής. Έτσι αποψιλώθηκαν όλες οι παραγωγικές επιχειρήσεις τις Ελλάδος, με αποτέλεσμα τα ίδια προϊόντα που μέχρι χθες παράγονταν εντός Ελλάδος, τώρα παράγονται εκτός Ελλάδος, και εισάγονται στην Ελλάδα.

Μετά

που έφυγαν όλες οι ελληνικές επιχείρησης, έρχονται πάλι οι ίδιοι, αλλά τώρα ως Παπατζήδες, και τρέχουν σε όλη την Ευρώπη φιλώντας κατουρημένες ποδιές παρακαλώντας να έρθουν οι ξένοι να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Κεφάλαιο Β: Πριν μερικά χρόνια σύσσωμοι οι Πασοκατζήδες απέκλειαν δρόμους και λιμάνια τασσόμενοι εναντίων των ιδιωτικοποιήσεων, φορώντας στον λαιμό την σφραγίδα του προστάτη του λαού.

Μετά και αφού έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να απαξιωθούν οι προς πώληση κρατικές επιχειρήσεις, έρχονται τώρα ωςΠαπατζήδες και συνειδητοποιούν ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς να τις αγοράσει, αλλά και αν κάποιος βρεθεί θα τις δώσουν για κομμάτι ψωμί.

Κεφάλαιο Γ: Μέχρι χθες οιΠασοκατζήδες ειρωνευόταν όποιον μιλούσε για υπόγειο πλούτο, πετρέλαιο χρυσάφι κτλ που έχει στο ελληνικό υπέδαφος.

Τώρα έρχονται οι ίδιοι, ως Παπατζήδες, και εκδίδουν άδειες για την εξόρυξη πετρελαίου στην δυτική Ελλάδα.

Κεφάλαιο Δ: Πριν μερικά χρόνια ωςΠασοκατζήδες, ξαναέκλεψαν την ψήφο του λαού, τάσσοντας του ότι θα τον βγάλουν έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.

Τώρα ως Παπατζήδες, εκλιπαρούν και αναζητούν λύσεις και στηρίγματα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.

Κεφάλαιο Ε: Πριν μερικά χρόνια ωςΠασοκατζήδες διόριζαν στο ελληνικό δημόσιο όποιον περνούσε από μπροστά τους φορώντας ένα πράσινο ρούχο.

Τώρα, ως Παπατζήδες, αποδεκατίζουν όλες τις θέσεις εργασίας και του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.

Κεφάλαιο Ζ: Πριν μερικά χρόνια, οιΠασοκατζήδες, ψήφιζαν νόμους για την αύξηση των χρόνων εργασίας, λόγο της αύξησης του προσδόκιμου ζωής.

Τώρα ως Παπατζήδες, εφαρμόζουν την εργασιακή εφεδρεία, για να μειωθούν τα χρόνια εργασίας στο δημόσιο.

Κεφάλαιο Η: Μέχρι χθες οιΠασοκατζήδες έβλεπαν τα ταμεία γεμάτα με λεφτά, τα οποία η κακή δεξιά δεν τους τα μοίραζε, έτσι ψήφησαν τοναρχηπαπατζή, και αντί να τους δώσει αυτά που ήταν στα ταμεία τους πήρε και αυτά που είχαν στις τσέπες.

Κεφάλαιο Θ: Μέχρι χθες οιΠασοκατζήδες, πριν γίνουν Παπατζήδες, υποστήριζαν το πανεπιστημιακό άσυλο, τώρα που έφυγαν όλοι οι σκεφτόμενοι Έλληνες στο εξωτερικό, κατάλαβαν ότι το άσυλο προστάτευε μόνο τους αλήτες.

Κεφάλαιο Ι: Μέχρι χθες οι αλλοδαποί υποστηριζόμενοι από τουςΠασοκατζήδες θα έσωναν τα ασφαλιστικά ταμεία του Κράτους.

Τώρα οι Παπατζήδες κατάλαβαν ότι γίνεται μεγάλη εξαγωγή συναλλάγματος και αναζητούν τρόπο να το περιορίσουν, και κεφάλαια για να σώσ

Keywords
Τυχαία Θέματα