Εφτά Υφυπουργοί του ΠΑΣΟΚ προτείνουν παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου έως τον Οκτώβριο του 2013

12:46 13/1/2012 - Πηγή: Olympia

Την επιστολή υπογράφουν οι: Γιάννης Δριβελέγκας, Μάρκος Μπόλαρης, Θάνος Μωραΐτης, Σωκράτης Ξυνίδης, Μανώλης Όθωνας, Γιώργος Πεταλωτής και Φίλιππος Σαχινίδης.

Προτείνουν η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ να παίζει το ρόλο του ..θεματοφύλακα!

Στο κοινό τους κείμενο αναφέρουν ότι η κυβέρνηση Παπαδήμο στην παρούσα φάση και, αν χρειαστεί, να παραταθεί έως και τον Οκτώβριο

του 2013!

Το κείμενό τους φέρει τίτλο:  “Για την σταθερότητα της πορείας” και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μανώλη Όθωνα.

“Ο πρωθυπουργός έχει το αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα να προβεί σε όλες τις ενέργειες που προβλέπονται από την άσκηση των καθηκόντων του, φυσικά και σε ανασχηματισμό”.

“Το κεντρικό πολιτικό προσωπικό που έχει ιστορικές ευθύνες για την κατάρρευση, ανασκουμπώνεται και ισχυρίζεται ότι έχει ξανά τη λύση στα διογκωμένα προβλήματα που το ίδιο προκάλεσε. Την ίδια στιγμή οι πολίτες, που υφίστανται μεγάλες θυσίες, οι οποίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες, απορημένοι διαπιστώνουν ότι ελάχιστοι ασχολούνται με το μείζον πρόβλημα της χώρας που είναι το έλλειμμα πολιτικής, το έλλειμμα κατεύθυνσης για το αύριο”.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα