ΕΔΜΟΝΔΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΕΝΑΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

15:42 5/5/2012 - Πηγή: Olympia

Δεν είναι πολιτικός. Είναι ένα διαμάντι του Ελληνισμού και της ορθοδοξίας με μεγάλη δράση από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου μέχρι την Αττική Γη.
Γιατί το λέμε;
Ο Εδμόνδος ήταν αυτός που με την κινητοποίηση του ακύρωσε μία τοξική βόμβα της “πράσινης απάτης” ερχόμενος σε σύγκρουση με όλο το σύστημα Παπανδρέου. Ως απλός πολίτης, με λίγες δυνάμεις περισσότερες.
Θα

μπορούσε να κάνει δημόσιες σχέσεις και μπίζνες με αυτούς που ήθελαν να καταστρέψουν Πατρίδα και Κοινωνία. Ένας Έλληνας όμως που μεγαλώνει στην σκιά των μεγάλων ευεργετών της Αλεξανδρείας, έχει τα αργύρια γραμμένα εκεί που δεν πιάνει
μελάνι. Έχει μεγαλώσει με πρότυπο αυτούς που προσέφεραν στην πατρίδα ακόμα και μετά τον θάνατο τους. Αδύνατον λοιπόν να υποταχθεί στα κατακάθια της προδοσίας, αυτούς που δεν σεβάστηκαν την πατρίδα που τους καλοτάισε.
Το ότι άνθρωποι όπως ο Κασιμάτης ασχολούνται με την πολιτική, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του κινηματικού χαρακτήρα που έχει δώσει ο Πάνος στην προσπάθεια του.
Μακάρι όλα τα κόμματα σε κάθε περιφέρεια να είχαν έναν Εδμόνδο. Και είμαστε πολυ συγκρατημένοι σε αυτό που λέμε. Μετά τις εκλογές τα υπόλοιπα για το μεγάλο θέμα της “πράσινης βόμβας”.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα