Διαψεύδει τα περί κόμματος ο Νικολόπουλος στο “Ολυμπία”. Think Tank για την παράταξη.

19:07 26/8/2012 - Πηγή: Olympia

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Άλλο κόμμα και άλλο «νέο ξε-ΚΙΝΗΜΑ
για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» του τόπου και του πολιτικού χώρου.

Ο «αντάρτης» της λαϊκής δεξιάς Νίκος Νικολόπουλοςδεν υπήρξε ποτέ στα 38 χρόνια Νεοδημοκρατικής του διαδρομής «υπάκουος» και «βολεψάκιας».

Από την ΜΑΚΙ μέχρι την ΒΟΥΛΗ παρέμεινε ένας «ατίθασος» και «θαρραλέος» πολιτικός που ήθελε να έχει μία σταθερή αναφορά στις λαϊκής δυνάμεις της κεντροδεξιάς.

Αυτό τον έφερνε πάντα αργά ή γρήγορα και πάντως συχνά – πυκνά σε κόντρα με τους εκάστοτε Αρχηγούς της ΝΔ

που ήθελαν «καλά παιδιά» Βουλευτές και ευκολοδιαχειρίσιμουςγια Υπουργούς που δεν θα τους χαλούσαν την «σούπα», μεταφέροντας τους κατά περίπτωση την φωνή ή την οργή του λαού.

Ο Νικολόπουλος όμως έχει διαλέξει σταθερά με ποιους θέλει να είναι. Με την εξουσία ή με τον λαό.

Έχει αποφασίσει να παίζει σε σκληρό γήπεδο χωρίς ταρτάν και «κατενάτσιο»…

Για αυτό και εκλέγεται στην πόλη των Παπανδρέου 23 χρόνια Βουλευτής, παρότι δεν είναι από «τζάκι», δεν έχει πολιτικούς «προστάτες και οικονομικούς νταβατζήδες», που να τον «σπρώχνουν» και να του «σμιλεύουν» το προφίλ.

Γιος φορτηγατζή που έμεινε ορφανός από 8 ετών.

Μεγάλωσε και σπούδασε δουλεύοντας από τότε μέχρις σήμερα κάνοντας τον εργάτη, το τραπεζικό στέλεχος, τον επιχειρηματία, τον επαγγελματία, τον εκδότη, τον δημοσιογράφο,τον ψάλτη, τον λαχειοπώλη κ.α.

Ο παραιτηθείς από τον υπουργικό θώκο χαμογελά όταν του λένε ότι τώρα πια είναι εκτός Όπως Δημοκρατίας , αφού όπως λέει είναι «νύχι με κρέας» η επαφή Νικολόπουλου-παράταξης.

Παρόλη την πίεση μας δεν θέλησε να μας δώσει συνέντευξη μέχρι την προσεχή Τετάρτη που κρατώντας την πολιτική παράδοση 30 χρόνων έχει καλέσει, να συζητήσει , να ακούσει και νακαταλήξει με τα πρωτοκλασάτα στελέχη του πολιτικού του γραφείου, στο γνωστό ξενοδοχείο της γενέτειρας του το Patras Palace, για το νέο ξε-ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ….και την νέα πολιτική πορεία.!!

Από την συνομιλία που είχαμε πριν από λίγο μαζί του, ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά ότι είναι έτοιμος να ανακοινώσει την ίδρυση νέου κόμματος.

Μας αποκάλυψε όμως πως βρίσκεται σε συνεννόηση με πολλά στελέχη σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι τονίζουν:

«ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΚΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ σε μία μικρή παρέα που αλλαξοπίστησε και προσχώρησε στη μνημονιακή λογικής να οδηγήσει τον λαό, την Πατρίδα και την ΝΔ λαό στην καταστροφή».

Ο τ. Υφυπουργός Εργασίας μας είπε ακόμη ότι η συγκέντρωση της Τετάρτης θα «βάλει εκ νέου την αναγκαιότητα συζήτησης και της ψηφοφορίας στην Πολιτικής Επιτροπή της ΝΔ το ζήτημα της αθέτησης του Α. Σαμαρά των προεκλογικών δεσμεύσεων για μη περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων, επιδομάτων, επικουρικών, ειδικών μισθολογίων κ.α.

Μας εμπιστεύτηκε ο λαός» μας είπε ο μαχητικός πολιτικός, «για να προστατεύσουμε την ευρωπαική προοπτική της χώρας, να βρούμε την χρυσή τομή και την μέση και την μέση λύση στο πολύ δύσκολο οικονομικό πρόβλημα της χώρας, ΧΩΡΙΣ ο λαός και ειδικά οι πιο ασθενείς κοινωνικές ομά

Keywords
Τυχαία Θέματα