Χρονογράφος. Νόμπελ Πολέμου

Αγαπημένε μου,

Είμαι βέβαιος ότι το βραβείο νόμπελ στη κατηγορία ειρήνης δόθηκε στην ευρωπαικήένωση με ρουσφέττι.Το ζήτησε ο μάριος γκότ από τον καλοχτενισμένο γόη για την υποστήριξη που θα του παράσχει .Κι αυτός το ζήτησε από τους σκανδιναυούςτελευταίως που τους επισκέφθηκε δήθεν για τα δανεικά. Δεν εξηγείται αλλοιώς.Διότικανένα πόλεμο δεν σταμάτησε .Η ίδια ευρώπη ευρίσκεται σε πόλεμο με τους κατοίκους της και ιδιαίτερα αυτούς που κατοικούν στα νότια .Οι δρόμοι της είναι γεμάτοι απο διαδηλωτές

από άνεργους.

Από εξαθλιωμένους ανθρώπους.Από άστεγους.Από ανθρώπους υπόδιωγμό.Ευρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο όπως στη Συρία,στην Αίγυπτο.Πέρυσι τα βομβαρδιστικά της ,οκευ με νατοική ομπρέλλα βομβάρδιζαν την Λιβύη.Εχει μια υπουργό επί των εξωτερικών που μόνο φωτιές ανάβει.Εχει μια αγγελοκάμωτη δράκαινα που ρουφάει το αίμα των λαών.Το αίμα αυτό το ευρώνει με καθαρό δηλητήριο και το δανίζει μέσω της τρόιτας στους ετοιμοθάνατους. Το πλασάρει ως αποτελεσματικό φάρμακο που καταπολεμά τη χρεοκωπία. Διατηρεί θερμούς δεσμούς με τους αττίλες και τους συγχαίρουν που κατέχουν ένα τμήμα της. Ξέχασα μωρέ αυτοί πολεμούν στο τραπέζι κι όχι σε πεδία μάχης.Σκοτώνουν απαλά αυτοί.Δενείναι τάκ τάκ και κάτω.Ξέρουν να ενώνουν τα συμφέροντα των δυνατών έναντιαστους απειροπόλεμους .Το είδα με τα μάτια μου αυτό.Σηκώθηκαν οι δίδυμοι πύργοι και ένωσαν τα χέρια τους κι οι χαζοί παρατρεχάμενοι τους χειροκρότησαν.

Ακούστε Ελληνες σε Κύπρο και Ελλάδα, Ιρλανδοί,ισπανοί , Πορτογάλλοι είστε τιμημένοι ειρηνοποιοί. Κάθε ενέργεια σας που διαταράσσει η που απειλεί την κάθε ειρήνη (εργατική κλπ)είναι καταδικαστέα και η επιτροπή θα σας πάει στο δικαστήριο με βάση το κανονισμό της πράσινης γραμμής. Πρέπει να σταθούμε όλοι μαζί με χαμόγελα για να βγει ωραία η φωτογραφία ,γιατί ο κίνδυνος του εθνικισμού παραμονεύει. Πρέπει να επιδιώξετε την δικαιοσύνη ,την ελευθερία και την ειρήνη μόνοι σας,μα για να τα καταφέρετε πρέπει πρώτα να περάσετε από την ιεράεξέταση,να σας γυμνώσουν ,να σας χλευάσουν .Γίνετε οι αμνοί της σιωπής.Αποκυρήξτε τη βία. Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στον κ.Γκάντι.Ρουσφέτια για γρήγορο ραντεβού κάνει μόνο η αγία ειρηνική ευρωπαική επιτροπή.

Αγαπημένε μου ,εσύ που είσαι φίλος τους και μπορείς και τους φωνάζεις με τα μικρά τους ονόματα(κλέφτες, τοκογλύφους, κλπ)σε παρακαλώ ζήτα τους να μας φέρουν το βραβείο τους στη Κύπρο και να το εκθέσεις για λαικό προσκύνημα, για ευλογία . Το δικαιούμαστε γιατί είμαστε οι μόνοι που βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση και όμως προσέχουμε την ειρήνη και δεν σκάει μύτη. Θα βοηθήσει πολύ την υπομονήμας.Και τώρα με την υποταγή μας και στη κατοχική τρόιτα θα μας χρειαστεί. Βάλε κανένα μέσο με το σουλτζάκι, πέστου πως μετα πολλών ατάκων μας συγκρατείς.

Πέστου ότι θα είναι το αντιστάθμισμα των φόρων και των μνημονιακών νόμων. Κλάψε και λίγο πως δεν ευτυχήσαμε να φέρουμε στο άμοιρο νησί μας κανέναευρωπαικό τρόπαιο. Υποστήριξε πως οι θυσαυροί της αρχαίας ελληνικής Κύπρου βρίσκονται σκορπισμένα στα μουσεία τη

Keywords
Τυχαία Θέματα