Χρ. Παπουτσής: Ποιες είναι οι 5 δεσμεύσεις για τον Ιούνιο

16:02 4/5/2012 - Πηγή: Olympia

Το στόχο για έξοδο της Ελλάδας από την επιτήρηση σε τρία χρόνια επισημαίνει ο πρώην υπουργός και υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθηνών κ. Χρήστος Παπουτσής στην αποκλειστική συνέντευξη που… παρεχώρησε στο “Newsbomb.gr”.

Ο κ. Παπουτσής αποκαλύπτει επίσης ποιες είναι οι πέντε προγραμματικές δεσμεύσεις που έχει αναλάβει το ΠΑΣΟΚ

για τον Ιούνιο. Όσον αφορά στο ερώτημα που αφορά στο σκηνικό που θα προκύψει στις 7 Μαΐου λέει αφοπλιστικά: «Έχω ευθύνη να πω την αλήθεια».

Το κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, αναφέροντας τις τρεις προϋποθέσεις που πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν τους οι πολιτικοί αρχηγοί ώστε να υπάρχει σταθερή και ισχυρή διακυβέρνηση μετά τις εκλογές. Ο κ. Χρήστος Παπουτσής κάνει πολιτική αυτοκριτική λέγοντας ότι με το δεδομένο της κρίσης προωθήθηκαν νεοφιλελεύθερες επιλογές, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί το βασικό πυλώνα της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα.

Σχετικώς με την κοινωνική κατάσταση, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισημαίνει ότι «η κρίση αυξάνει τη φτώχεια και η φτώχεια την εγκληματικότητα» και θίγει το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης. Μάλιστα, ο κ. Παπουτσής προβαίνει σε έναν πλήρη απολογισμό του έργου του στο υπουργείο, απαντώντας έτσι και σε αιτιάσεις που ακούστηκαν αφότου παρέδωσε το χαρτοφυλάκιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

newsbomb.gr


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα