Άθλια προβοκάτσια εις βάρος του Σταύρου Δήμα…

08:46 4/1/2012 - Πηγή: Olympia

Αποκάλυψη από την Τρολυμπία

Αυτοί οι Δεξιοί, δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι είναι αδύνατον να κατακτήσεις θέση εξουσίας αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, εάν δεν έχεις αποκαταστήσει 32 πασοκτζήδες, 12 progressive δημοσιογράφους, δεν έχεις κάνει 52 τεμενάδες στο Mega, δεν έχεις αποτάξει τον Καραμανλή κλπ κλπ.

Έτσι λοιπόν, θεώρησαν παράλογο που ο κύριος Σταύρος Δήμας είχε τακτοποιήσει την δημοσιογράφο του Mega,

Κυρία Σπυράκη, όταν ήταν στας Ευρώπας.

Άρχισαν λοιπόν να σκούζουν ως μανιάτισες, λες και πρόκειται να ιδρώσει το αυτί κανενός.

Κάπου εκεί όμως, ήλθε ένα ανίερο χτύπημα από τον “μαιτρ” του είδους, που χτύπησε βαθιά στην καρδιά κάθε Έλληνα. Μία προπαγάνδα Γκαιμπελικού χαρακτήρος που αρχίζει να κλονίζει το πρεστιζ του Σταύρου Δήμα στον μέσο Έλληνα ψηφοφόρο. Τον φυσιολογικό Έλληνα ψηφοφόρο είπαμε, όχι τύπου “σύμβουλος του ΓΑΠ”.

Τι έκανε βρε παιδιά το άτομο; Παίζει πάλι το θέμα με λεζάντα “Βόλεψε την Σπυράκη” με φωτογραφία της έγκριτης δημοσιογράφου και δίπλα έχει δύο δίμετρες ξανθιές, μία Ρωσίδα και μία Ελληνίδα!! Χτυπά δηλαδή βαθιά στο υποσυνείδητο του Έλληνα που ενώ θεωρεί φυσιολογικό δεξιοί να βολεύουν πράσινους, δεν μπορεί όμως να δεχτεί πως είναι δυνατόν να τον κυβερνήσει κάποιος που προτιμά να βολέψει την κυρία Σπυράκη, όταν δίπλα υπάρχουν η Ελίνα και η Ανναμπέλα!

Αυτό άλλωστε ήταν και το μέγα σκάνδαλο με τον Ζαχόπουλο, όταν διέρρευσε η φωτογραφία της περιβόητης 35χρονης που έμοιαζε με τον… Φωτόπουλο ξυρισμένο! (και στην κομματική προέλευση).

Δείτε την φωτογραφία – ντοκουμέντο του δημοσιεύματος με τις δίμετρες:

κλικ για μεγένθυση.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα