ΑΡΙΣΤΕΡΕ-ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗ & ΔΕΞΙΕ-ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗ … ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ !!!

05:03 10/7/2012 - Πηγή: Olympia

Του Κρίτωνος

Οι νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές με πρωτεργάτες τους τραπεζιτοτοκογλύφους οι οποίοι έχουν δημιουργήσει τα μύρια όσα προβλήματα στην πατρίδα μας θα πρέπει να νοιώθουν αρκετά ικανοποιημένοι. Έχουν επιτύχει να αποπροσανατολίσουν σε μεγάλο βαθμό τους πολίτες, με την συνδρομή των πολιτικών ανδρείκελων και των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης. Στην χώρα μας η οποία αποτελεί τον πρώτο στόχο τους, οι πολίτες αντί να είναι συνειδητά ενωμένοι προκειμένου ν΄ αντιμετωπίσουν την λαίλαπα του μνημονίου παραμένουν να είναι

εξακολουθητικά διηρεμένοι σε ευρωπαϊστές – αντιευρωπαϊστές,
ρατσιστές – αντιρατσιστές, σε ……. αριστερούς – δεξιούς …..

Ως Έλλην δεν είμαι ρατσιστής, δεν είμαι αδιάφορος απέναντι σε ανθρώπους που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν αγαπημένες πατρίδες και αγαπημένους ανθρώπους ……
Ως Έλλην δεν θέλω να βλέπω τα παιδιά μας τα ίδια , να εξαναγκάζονται να εγκαταλείπουν την πατρίδα μας ….

Οι παγκοσμιοποιητές νεοταξίτες επιθυμούν την ΒΙΑΙΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ όπου ανθρώπινα στίφη, παραπροϊόντα πολέμων και δυστυχιών, με οδηγό την απόγνωση να είναι εξαναγκασμένα να εγκαταλείπουν πατρίδες. Καραβάνια αποτελούμενα από ανθρώπους αδειασμένους και στραγγισμένους από κάθε ενέργεια, .. όρθια ανθρώπινα κελύφη, έρημοι και εγκαταλελειμένοι με προορισμό αφιλόξενους ξένους προορισμούς ..
Υπάνθρωποι, όντα ευάλωτα, όντα ευκόλως εκμεταλλεύσιμα ..
Είναι οι άνθρωποι χωρίς πατρίδα, σήμερα εδώ, αύριο εκεί, μεθαύριο παραπέρα ..
Κοινωνίες ανθρώπων ξένων ανάμεσα σε ξένους .. κατώτεροι άνθρωποι αποκομμένοι από ρίζες ..
Άνθρωποι χωρίς ρίζες, χωρίς πατρίδα, το αύριό τους παντελώς αβέβαιο, δεν θα ξέρουν ούτε σε ποιά πατρίδα θα βρεθούνε, ούτε για πόσο χρόνο θα στεριώσουνε ..

Κοινωνίες ανομοιογενείς ξένοι μέσα σε ξένους, άνθρωποι χωρίς πατρίδα …. ΓΙΑ ΠΙΑ ΚΟΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝΕ ?. λαθρομετανάστες, νόμιμοι νέοι, νόμιμοι παλαιοί μετανάστες, ντόπιοι … για τον καθένα ο ήλιος της ελπίδας θα έχει διαφορετικές αποχρώσεις, ανάλογα σε ποια από τις πιο πάνω κατηγορίες ανήκει ο καθένας. Η δυστυχία που θα τους οδηγεί σε ανηλεή ανταγωνισμό, που θα έχει ως συνέπεια την μειοδοσία των οικονομικών τους απαιτήσεων προκειμένου να επιβιώσουν .. απαιτώντας τα ελάχιστα προς το ζειν .
Γιατί να τους ενδιαφέρει η πατρίδα που ζούνε .. ζώντας σε ένα ξένο τόπο προσωρινά χάρη της επιβίωσης, που θα τους είναι το λιγώτερο αδιάφορος .

ΑΡΙΣΤΕΡΕ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗ
ξέρεις τι γίνεται αυτή την στιγμή στον πλανήτη? ξέρεις που μπορείς να βρεθείς “αύριο” αν δεν είσαι βολεμένος?
Ο νεοταξικός πλανήτης, θέλει κατεστραμμένες πατρίδες όπου θα κυριαρχεί και θα απολαμβάνει τα πάντα μια παγκόσμια ολιγάριθμη ελίτ και θα υποφέρει τα πάντα η παγκόσμια πλέμπα των 7 δισεκατομμυρίων ..
ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗ αυτή την ΒΙΑΙΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ άθελά σου στηρίζεις με αυτόν τον «ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ» σου.
Σήμερα δεν βοηθάς, ….δεδομένου ότι συνεισφέρεις με την στάση σου αυτή στην διόγκωση του προβλήματος της μετανάστευσης που μεταμορφώνεται σε τσουνάμι και που στον διάβα του

Keywords
Τυχαία Θέματα