ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣ ΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ, ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ.

15:33 2/5/2012 - Πηγή: Olympia
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1941

Χθες το πρωΐ στο Mega ο υπουργός κύριος Γεώργιος Π Α Π Α Κ Ω Ν Σ Τ Α Ν Τ Ι Ν Ο Υ, απεκάλυψε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοςσύνης στον Αντώνη Σαμαρά “εάν η διαφορά είναι μεγάλη”. Δηλαδή ο κύριος Παπακωνσταντίνου, θα δώσει

ψήφο εμπιστοσύνης στον εγγονό της Πηνελόπης Δέλτα, που αυτοκτόνησε κατά την είσοδο των Γερμανικών στρατευμάτων στην Αθήνα.
Και ο Αντώνης Σαμαράς ακόμα δεν έχει βγάλει ανακοίνωση μπροστά σε αυτή την εμετική πρόκληση.
Η χώρα μας βέβαια έχει ζήσει άπειρες εμετικές προκλήσεις. Από όταν οι συνεργάτες των Ναζί που έσφαζαν και οδηγούσαν στον θάνατο από την πείνα ομοεθνείς τους, έπειτα πόζαραν ως “αντιστασιακοί” και “πατριώτες”. Λαμπράκηδες, Χριστοφοράκοι, Ράλληδες, Πάγκαλοι, σε μία Ελλάδα που έμεινε εκτός Νυρεμβέργης. Τα απόβλητα κρύφτηκαν κάτω από τους καπνούς του εμφυλίου για να συνεχίσουν να βιάζουν την Ελλάδα μέχρι σήμερα.

Ο κύριος Παπακωνσταντίνου βέβαια, δεν είναι “ναζί”. Γι’ αυτή την δουλειά έχουμε τους Χρυσαυγίτες.
Το ότι παρέδωσε τον ΟΤΕ στους Γερμανούς και τώρα παραδίδει τον Ήλιο και την Ελληνική Γη, πάλι στον “Helios” των Γερμανών, είναι απλώς σύμπτωση.
Το ότι έκανε ραντεβού με τον Χριστοφοράκο λίγες ημέρες πριν “προαχθεί” στο ΔΣ του ΟΤΕ, την σκοτεινή περίοδο του 2000 όπου η Siemens εδωσε την υπερπολύτιμη βοήθεια της για να γίνει ο ΟΤΕ “υπερσύγχρονος”, είναι και αυτό “σύμπτωση”.
Όπως επίσης το ότι ήταν ο έμπιστος των “δημοκρατών” του ΔΝΤ. Άλλωστε σήμερα, “Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας”.

Εμείς οι υπόλοιποι, ας πάμε στους τάφους των Αγίων Πατέρων μας που θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς (μέχρι πρότινος) ελεύθεροι και να αρχίσουμε να τους ΦΤΥΝΟΥΜΕ λέγοντας “Α ρε μαλάκα προπάππου, γιατί να μην γίνεις Πάγκαλος…”

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

Μια διαδρομή από το 1941 μέχρι τις μέρες μας

ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΚΟΥΝΑ

Ο τότε πρωθυπουργός Κων. Καραμανλής κατά την επίσκεψή του στην Πτολεμαΐδα το 1958, την εποχή που η ΔΕΗ εξαγόρασε το εκεί εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας που είχε αποκτήσει η οικογένεια Παπακωνσταντίνου το 1941.Ο τότε υπουργός Συντονισμού της κυβέρνησης Παπάγου Παναγής Παπαληγούρας επισκέπτεται το 1954 την Πτολεμαΐδα. Μετά το ταξίδι αυτό, οργανώθηκε στη δυτικομακεδονική αυτή πόλη επίσκεψη γερμανικής αποστολής υπό τον περίφημο υπουργό Έρχαρτ.Ο Γερμανός φρούραρχος Πτολεμαΐδας φον Λάνγκε, αξιωματικός των Ες Ες.Το εργοστάσιο της ΔΕΗ σήμερα. Το προηγούμενο εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας της Πτολεμαΐδας ανήκε στην οικογένεια Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με το προνόμιο που είχε παραχωρήσει τον Οκτώβριο 1941 ο Τσολάκογλου.Ο στρατηγός Γ. Τσολάκογλου το 1941.Ο παλαιός πολιτικός Μιχάλης Παπακωνσταντίνου (1919-2000), υιός του δαιμόνιου επιχειρηματία Γεωργίου Μ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος το 1941 απέκτησε από τον Τσολάκογλου το προνόμιο παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Πτολεμαΐδα. Ο ίδιος υπηρέτησε ως διερμηνέας των Γερμανών στην Κοζάνη.Ο κατοχικός πρωθυπουργός Γεώργιος Τσολάκογλου, με την υπογραφή του οποίου παραχωρήθηκε το
Keywords
Τυχαία Θέματα