ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ( ΡΕΠΟΡΤΕΡ)

Εάν κρατάς φωτογραφική μηχανή- ψηφιακό κτήνος εσύ και 20 άλλοι γύρω σου, έχετε στυλό,χαρτιά, δεν … φαίνεστε ότι είστε δημοσιογράφοι σε μια διαδήλωση! Αυτά είπε ο γάτουλας κ.κ. Παπουτσής!
ΧΡΕΙΑΖΕΣΘΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΛΕΚΟ( ο πονηρούλης αφήνει να εννοηθεί ότι συνεργάζονται με τους… διαδηλωτές τα καθίκια οι ρεπόρτερ)

Ακόμη πρόσθεσε ότι: «Σε μια ιδεατή ευνομούμενη πολιτεία, οι επαγγελματίες που βρίσκονται στο χώρο μιας διαδήλωσης, είτε για να προστατεύσουν τη δημόσια τάξη είτε για να καταγράψουν την επικαιρότητα,

καθορίζουν τη συμπεριφορά τους δεσμευόμενοι από τον νόμο και αυτοδεσμευόμενοι από τους δεοντολογικούς κανόνες του εκάστοτε επαγγέλματός τους».(σ.σ.ελέγξτε τους υπουργάρα ¨πρόκειται περί… αντιφρονούντων)
Επανέφερε επίσης την πρότασή του για την «ασφάλεια» των δημοσιογράφων να χρησιμοποιούν ειδικά γιλέκα που «θα τους καθιστούσαν ορατούς εξ αποστάσεως και θα απέκλειαν οποιαδήποτε άσκηση βίας εις βάρος τους». Ωστόσο, τόνισε, ότι «η πρότασή μου έγινε δεκτή με μεγάλη επιφύλαξη διότι θεωρήθηκε ότι το μέτρο αυτό θα στοχοποιούσε τους δημοσιογράφους εντός του αντιεξουσιαστικού και αναρχοαυτόνομου, όπως λένε, χώρου. Ομολογουμένως, αυτό το επιχείρημα με εξέπληξε(*)».

*Από την Χούντα δεν είχαμε να δούμε τόση Δημοκρατία;


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα