Ανοιχτή συγκέντρωση του Σάββα Αναστασιάδη την Κυριακή στον Λαγκαδά, με νέες αποκαλύψεις. Στηρίζουμε αυτούς που τολμούν και συγκρούονται!

08:37 2/12/2011 - Πηγή: Olympia

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ – ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

Δεν πτοήθηκε ούτε από τις απειλές, ούτε από τα λαμόγια της διαπλοκής ούτε ακόμα και από κάποιους μαφιόζους της διαπλοκής εντός της Συγγρού.

Ο Σάββας Αναστασιάδης συνεχίζει τον αγώνα του ενάντα στο “τέρας” που φωλιάζει μέσα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και επανέρχεται με νέα στοιχεία και ανοιχτή

συγκέντρωση. Μακρυά από τα καθάρματα της διαπλοκής, αγκαλιά με αυτούς που τον στηρίζουν: Τους καθαρούς, τους ζωντανούς, τους Έλληνες που νοιάζονται για τα παιδιά τους.

Να είστε σίγουροι πως αυτοί που συγκρούονται με τα καθάρματα, έχουν να αντιμετωπίσουν έναν στρατό καλοπληρωμένων εκβιαστών αλλά και το δικό τους παρελθόν: Να είστε σίγουροι πως εάν ο Αναστασιάδης, ο Καμμένος, ο Νικολόπουλος κλπ είχαν έστω και ΜΙΑ άνομη πράξη στο παρελθόν, θα είχε γίνει πρωτοσέλιδο παντού. ΜΟΝΟ οι καθαροί μπορούν να τα βάλουν με το τέρας χωρίς να φοβηθούν. Και ο λαός ΟΦΕΙΛΕΙ να σταθεί δίπλα τους.

Ομιλία- Ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις , θα πραγματοποιήσει ο  Βουλευτής  Β΄ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββας Αναστασιάδης, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 π.μ., στα  Λουτρά του Λαγκαδά.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα