Ακροαριστερή Δεξιά ή Μνημόνιο; Οι μοναδικές πραγματικές επιλογές στις εκλογές.

10:02 20/4/2012 - Πηγή: Olympia

Η πολιτική και οικονομική ολιγαρχία που έχει καταλύσει τη Δημοκρατία μας και μας κυβερνά τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας μας στην αιχμαλωσία του Μνημονίου, κατάφερε (με την επιστημονικά μελετημένη προπαγάνδα της) να αποπροσανατολίσει το διακύβευμα των εκλογών και να αφήσει, έτσι, μετέωρη τη λαϊκή απαίτηση για ένα ολικό ξήλωμα αυτής της εγκληματικής ολιγαρχίας και αντικατάσταση του με μία νέα Ελληνική, Ανεξάρτητη και Περήφανη Εθνοσυνέλευση.

Έτσι,

το περισσότερο που μπορούμε να ελπίζουμε και να ζητούμε, είναι μία ανατροπή της προδιαγεγραμμένης πορείας της αιχμαλωσίας μας και της παράδοσής μας στις κατοχικές δυνάμεις, ήτοι στους ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ συγκυβερνούντες προασπιστές του Μνημονίου ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και στα γνωστά υβρίδια τους Δημοκρατική Αριστερά (Κούβελης) και ΚΑΚΑ (Κατσέλη – Καστανίδης).

Ας δούμε ποια είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την πραγματικότητα, στη σημερινή συγκυρία, τρεις εβδομάδες προ των εκλογών:

1. Ο εκλογικός νόμος χαρίζει στο πρώτο κόμμα, χωρίς άλλη προϋπόθεση, δώρο 50 εδρών .
2. Η ΝΔ, ένα κόμμα που έχει δεσμευτεί στην Ευρωπαϊκή ηγεσία για τη συνέχιση του Μνημονίου, με τον αρχηγό του να εμφανίζεται ως ο καλός και πρόθυμος φίλος των Ευρωπαίων, προηγείται στις δημοσκοπήσεις με 16-19% και δείχνει ότι θα είναι το πρώτο κόμμα, ενώ το Πα.Σο.Κ (δεν χρειάζεται περιγραφή), παρά την προφανή και αποδεδειγμένη καταστροφή της χώρας, την εξαθλίωση των Ελλήνων και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας (με την βοήθεια της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και της πρόθυμης Ντόρας) δείχνει ότι θα παλέψει για τη δεύτερη θέση με 12-14 % περίπου.
3. Η στάση της “Αριστεράς” και πιο ειδικά του ΚΚΕ και του ΔΗΣΥ, στο να μη θέλει να συσπειρώσει τις καταγραφόμενες δυνάμεις της που οι δημοσκοπήσεις τις μετρούν 35% και να ακούσει τις προσκλήσεις συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύει την παντελή ανυπαρξία βούλησής της να κυβερνήσει ή να ελευθερώσει την Ελληνική κοινωνία από την αιχμαλωσία της στο Μνημόνιο, αλλά το κυριότερο στο γεγονός ότι το ΚΚΕ κατά κύριο λόγο και το υβρίδιο του ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά του Φ. Κουβέλη, δείχνουν να μετρούν περισσότερο το προσωπικό και κομματικό τους συμφέρον, από το συμφέρον του τόπου και από την διέξοδο που θα έδινε μια πιθανή τους συνεργασία. Η “Αριστερά”, έχοντας (με τα παραπάνω στοιχεία) ξεπεράσει, στο σύνολό της, κάθε ιστορικό προηγούμενο σε αύξηση φίλων της, φαίνεται να έχει εξαντλήσει τα όρια υποδοχής ψηφοφόρων.
4. Λαμβάνοντας υπ’ όψη τα παραπάνω δεδομένα, προβάλλει, σαν βεβαιότητα, πλέον, η συνέχιση της σημερινής (Μνημονιακής) συγκυβέρνησης ΝΔ με Πα.Σο.Κ, ίσως με τη βοήθεια και της ΔΗΜΑΡ. Αυτό είναι που θέλουν και οι επικυρίαρχοι δυνάστες μας και είναι ήδη συμφωνημένο και υπογεγραμμένο, μεταξύ όλων αυτών. Γι’ αυτό, εξ άλλου, οι επικυρίαρχοι επέτρεψαν τις εκλογές … Η κατάληψη των πρώτων θέσεων από αυτό το εγκληματικό δίδυμο, θα τους δώσει το δικαίωμα να επικαλούνται τη Δημοκρατική Αρχή της “κυρίαρχης πλειοψηφίας” (με τον “πειραγμένο” εκλογικό Νόμο που δωρίζει 50 κίβδηλες έδρες στο πρώτο κόμμα) και, κρυπτόμενοι πί

Keywords
Τυχαία Θέματα