O Nικητέας, ο Τρίμης και το παρακράτος. (Τα χ αλκεία της λάσπης και τα βαποράκια τους)

16:02 20/6/2012 - Πηγή: Olympia

www.kourdistoportocali.com

Bγαίνει λοιπόν σήμερα ο διαχειριστής του blog Enimerosi 24, Νίκος Νικητέας,και μας “διαβεβαιώνει” ότι υπάρχουν 10-15 δημοσιογράφοι που τα παίρνουν από την ΕΥΠ και ότι ένας τέτοιος φάκελος έχει πάει στον Δημήτρη Τρίμη, ο οποίος αντί να τον παραδώσει στη Δικαιοσύνη τον «παραδίδει» στον Νικητέα, μια και δεν βγαίνει να υπερασπισθεί τους δημοσιογράφους απέναντι στα χαλκεία η να τους παραδώσει στο πυρ το εξώτερο εαν είναι ένοχοι. Έχουμε λοιπόν από τη μια μεριά

τον δημοσιογράφο Νίκο Νικητέα, συντάκτη του «Πρώτου Θέματος» και συνεργάτη της ΙΜΑΚΟ, ως τον Φεβρουάριο του 2012, να θεωρεί δεδομένο ότι οι δημοσιογράφοι του «Φακέλου Τρίμη» τα παίρνουν. Από την άλλη ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ να κρατάει στα συρτάρια του έναν φάκελο- προιόν εγκλήματος- και αντί να τον παραδώσει στη Δικαιοσύνη, ώστε να εντοπιστούν τυχόν DNA, γραφικοί χαρακτήρες κλπ, τον συρταρώνει και τον μετατρέπει σε αντικείμενο κουτσομπολιού και σπίλωσης συναδέλφων.

Επιτρέπει δε στον Νικητέα να χρησιμοποιεί το όνομά του δίχως να μπει στον κόπο να εκδώσει την οφειλόμενη ανακοίνωση. Άρα τα πειστήρια ενός εγκλήματος σε βάρος δημοσιογράφων βρίσκονται μέρες τώρα στα συρτάρια του προέδρου της ΕΣΗΕΑ επιτρέποντας σε συγκεκριμένους παρακρατικούς αλήτες να κάνουν πάρτυ σε βάρος δημοσιογράφων. Και κάτι ακόμη: Δίνει την ευχέρεια σε όποιον κακόβουλο να πιστεύει, ότι όσοι έχουν πρόσβαση στον συγκεκριμένο φάκελο θα μπορούσαν να προσθέτουν και να αφαιρούν ονόματα κατά το δοκούν.

Σημειώνουμε ότι οι δύο δημοσιογράφοι που έπεσαν θύματα του ίδιου κυκλώματος φωτογράφισαν συγκεκριμένο παρακρατικό μηχανισμό με διασυνδέσεις στη Συγγρού.

Τα καλύτερα έρχονται…


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα