IONION FM: Δικαστήρια, πρόστιμα, δολιοφθορές! Η αλήθεια πονάει…

20:22 21/3/2012 - Πηγή: Olympia

Δικαστήρια, πρόστιμα, δολιοφθορές! Η αλήθεια πονάει…Το Δελτίο τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, περιγράφει ανάγλυφα ένα από τα επίπεδα του πολέμου που εξυφαίνεται κατά της ελεύθερης φωνής του IONION FM. Πριν από ένα περίπου μήνα “έπεσε” η κεραία στη Σμέρνα. Ταυτόχρονα εκλάπη ο χαλκός (ως ξεκάρφωμα) των αδειοδοτημένων εγκαταστάσεων του κέντρου εκπομπής της Λυγιάς. (Θυμίζουμε ότι τον Ιούνιο του 2011, εκεί επεβλήθη το εξωντοτικό πρόστιμο των 80.000 ευρώ). Αργότερα έκοψαν

συρματόσχοινα αντιρρίδων και ξέσφιξαν βίδες σφικτήρων του ιστού. Το θρίλερ συνεχίστηκε με κλοπές. Η επίσκεψη του υπεύθυνου του ΙΟΝΙΟΝ FM στον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Βαρθολομιού πριν από μια εβδομάδα και η ουσιαστική συνδρομή του, απέδωσαν άμεσα καρπούς. Η διοίκηση του σταθμού οφείλει δημόσιες ευχαριστίες και συγχαρητήρια.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Πύργος, 20 Μαΐου 2012

Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω δυο ημεδαποί για κλοπή.

Συνελήφθησαν χθες (19-3-2012) το μεσημέρι, στη Λυγιά Βαρθολομιού, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βαρθολομιού, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 32 και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι δυο δράστες συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βαρθολομιού να αφαιρούν από κεραία ραδιοφωνικού σταθμού ένα σιδεροσωλήνα μήκους περίπου δυο μέτρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ ο σιδηροσωλήνας κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον υπεύθυνο του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

http://www.ionionfm.gr/display.greek.news.php?artid=41392&Mid=17&sub1=1


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα