61 (αληθινοί) πρόσφυγες εκ των οποίων 31 παιδιά, δολοφονημένα από τούρκους δουλεμπόρους και ελληνόφωνους συνεργούς. Άχνα από τα “ευαίσθητα” ΜΜ”Ε” του δουλεμπορίου.

11:23 7/9/2012 - Πηγή: Olympia
…την ίδια στιγμή, το ελεεινό κράτος δίνει άσυλα στους ισλαμοφασίστες φονιάδες τους.61 πρόσφυγες από την Συρία και την Παλαιστίνη ήλθαν να προστεθούν στην ατέλειωτη λίστα της φρίκης. Δεκάδες χιλιάδες δολοφονημένοι από τους δουλεμπόρους για τους οποίους δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ από τους “ευαίσθητους” που ψάχνουν μία σφαλιάρα με άρωμα “ρατσισμού” για να ξεσηκώσουν τον κόσμο.Κρατικοί λειτουργοί λαδωμένοι από το άφθονο μαύρο χρήμα της φρίκης.“Εθνικοί” εργολάβοι που ζητούσαν φτηνό, αναλώσιμο κρέας για τα υπερτιμολογημένα έργα της διαπλοκής.Στυγνά δολοφονικά καθάρματα που εφηύραν “ιδεολογικό περίβλημα”
για τα εγκλήματα τους: Την “ευαισθησία”.Μα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Οι ισλαμοφασίστες ξεκλήρισαν εκατομμύρια γηγενών με το δουλεμπόριο εδώ και αιώνες. Από το Αιγαίο, την Ιωνία εως την υποσαχάρια Αφρική, η γενοκτονία ήταν το αγαπημένο τους επάγγελμα. Από το Μαρακές στο Ερζερούμ, ποταμοί αίματος γηγενών να στοιχειώνουν αυτό που ονομάζεται “ανθρωπότητα”.Σήμερα συνεχίζουν ξεκληρίζοντας την Συρία, με την απόλυτη στήριξη των διεθνών τοκογλύφων. Και η “διεθνής κοινότητα” των λόμπυ του μαύρου χρήματος που συγκαλύπτει τις γενοκτονίες, να ανέχεται δικαιολογίες όπως η χθεσινή: “Προορισμός των προσφύγων ήταν η Αγγλία”!!Στην Ελλάδα, σιωπή από τις ΜΚΟ των δουλεμπόρων, τα ΜΜ”Ε” των νταβατζήδων που υπερασπίζοντο όμως με ιερή μανία σφαγείς μωρών (Τουλούζη), βιαστές παιδιών (Πάρος), Βόσνια SS και παρελαύνοντες ισλαμοναζί στο κέντρο της Αθήνας.Και το ελληνόφωνο κρατίδιο στέκεται στην γελοία δικαιολογία του “Λονδίνου” για να μην κάνει έρευνες ώστε να δούμε ποιά ντόπια καθάρματα ήταν οι σύνδεσμοι των τούρκων δολοφόνων.Αλλά εδώ δεν έχει ανοίξει ο φάκελλος για να δούμε ποιά ανθρωπόμορφα κτήνη έβαλαν σφραγίδα στο άσυλο – εξπρές του πακιστανού της Πάρου. Είναι τόσο το χρήμα που βουλώνει στόματα σε μία εφιαλτική ομερτά.Εάν δεν δούμε την αλήθεια, εάν δεν διαβάσουμε ιστορία, εάν δεν δράσουμε τώρα, θα στιγματιστούμε ως η γενιά που έβαλε ταφόπλακα στον πολιτισμό.
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα