Ζήτησε από τον υπουργό να πει μια καλή κουβέντα

Γεφυροποιός του μιντιακού ρήγματος…

Αποδέκτης ενός αιτήματος που συμπυκνώνεται σε τρεις λέξεις φέρεται σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να έγινε υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα. Συγκεκριμένα φήμες υποστηρίζουν ότι παράγοντας των media παρακάλεσε τον υπουργό που διατηρεί ισχυρούς δεσμούς φιλίας με γνωστή επιχειρηματική οικογένεια, η οποία μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στα ΜΜΕ,

να μεσολαβήσει προκειμένου να πει «μια καλή κουβέντα»… Ώστε να μαλακώσει την οργή της που προκάλεσε με τη στάση του σε μια κρίσιμη στιγμή για την οικογένεια που βαλλόταν από κυβερνητικές επιλογές.

Ο υπουργός σύμφωνα πάντα με τις φήμες που κυκλοφορούν στη δημοσιογραφική πιάτσα, λέγεται ότι άκουσε προσεκτικά το αίτημα του παράγοντα των media… Ενώ προσπάθησε να τον καθησυχάσει, λέγοντάς του ότι θα βοηθήσει και υποσχέθηκε να κάνει ό,τι μπορεί για να δημιουργήσει γέφυρες συνεννόησης.

Ωστόσο δεν έκρυψε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και θα χρειαστεί χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές… Για αυτό φροντίζοντας να μην καλλιεργήσει ψεύτικες προσδοκίες, ζήτησε από τον παράγοντα των media να κάνει υπομονή.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι τα νέα δεν άργησαν να φθάσουν στα αφτιά της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, αφού η πιάτσα είχε βουίξει από νωρίς εχθές το απόγευμα… Κι έτσι άνθρωποι που συνομιλούν μαζί της σχολίαζαν σκωπτικά το περιστατικό που επαναλαμβάνουμε δεν έχει επιβεβαιωθεί, λέγοντας «ας περάσει η σεζόν και από του χρόνου βλέπουμε»! Δίνοντας τη χρονική διάσταση του χάσματος μεταξύ των δυο πλευρών που καλείται να γεφυρώσει ο υπουργός της κυβέρνησης!

The post Ζήτησε από τον υπουργό να πει μια καλή κουβέντα appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα