Ζαρούλια: «Τρισάθλιοι» και «υπάνθρωποι» οι μετανάστες

Νέο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στη βουλή, μεταξύ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και τον Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος προήδρευε εκείνη την ώρα στη συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, κατα την διάρκεια επίκαιρης ερώτησής της για τα δημοσιεύματα

περι παροχής δικαιώματος ψήφου στους Ελληνες ομογενείς, μίλησε για τους λαθρομετανάστες χαρακτηρίζοντάς τους «τρισάθλιους» και «υπάνθρωπους».

Μάλιστα η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια της ομιλίας της αναφέρθηκε και στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντάς τη «κυβέρνηση του Τζέφρυ».

Οι χαρακτηρισμοί της κ. Ζαρούλια προκάλεσαν την αντίδραση του Γιάννη Δραγασάκη που προήδρευε στην Ολομέλεια, ο οποίος σε έντονο ύφος της είπε πως «με αυτά τα λόγια ντροπιάζετε την Ελλάδα διεθνώς. Υπάρχουν διεθνείς συμβάσεις και περαν αυτών, ο ανθρώπινος πολιτισμός δεν έχει όρια».

Η παρατήρηση του προέδρου «εξόργισε» τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν μέσα στην αίθουσα: «εσείς έχετε ξεφτιλίσει την Ελλάδα. Ντροπή σας».

Στην εντολή δε του κ. Δραγασάκη να κρατηθούν τα πρακτικά, οι χρυσαυγίτες απάντησαν με έμφαση «και εμείς αυτό θέλουμε».
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα