Ξεκίνησε ο Τσίπρας την επίθεση στον Μπόμπολα

Με κάθε επισημότητα και μάλιστα διακαναλικά ξεκίνησε την επίθεση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον όμιλο Μπόμπολα! Προφανώς η παραίτηση του πατριάρχη της οικογένειας από τον Πήγασο πριν λίγα 24ωρα μόνο τυχαία δεν ήταν… Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που κ. Γιώργος Μπόμπολας έχει επιχειρήσει να βγει από το κάδρο, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που οι δραστηριότητες της οικογένειας μπαίνουν στο στόχαστρο κάποιας κυβέρνησης… Πάντως μέχρι τώρα σε όλες τις

αναμετρήσεις ο κ. Γιώργος Μπόμπολας βγήκε νικητής! Θυμίζουμε ενδεικτικά την επίθεση της κυβέρνησης Καραμανλή με αποκορύφωμα το νομοσχέδιο εμπνεύσεως και υλοποίησης του σημερινού προέδρου της δημοκρατίας για τον περίφημο «βασικό μέτοχο». Αν και αρχικά τότε ο Γιώργος Μπόμπολας σκέφτηκε να συνθηκολογήσει αφήνοντας τον ΠΗΓΑΣΟ, τελικά αποφάσισε να πολεμήσει την κυβέρνηση, πηγαίνοντας το θέμα στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, με αποτέλεσμα να καταφέρει και μάλιστα πολύ γρήγορα να κερδίσει την μάχη. Τότε η κυβέρνηση Καραμανλή πήρε πίσω τον νόμο και άφησε τον εκδότη στην ησυχία του!

Αναμένουμε λοιπόν το αμέσως επόμενο διάστημα την απάντηση της πλευράς Μπόμπολα στα όσα είπε ο πρωθυπουργός, αλλά και στα όσα αποφάσισε η κυβέρνηση για τις Σκουριές.

ΥΓ: Η τελευταία on camera τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπα με την προτροπή να σταματήσουν τις συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις τους τα στελέχη της κυβέρνησης, κρίνεται μάλλον ατυχής και είναι δείγμα της απώλειας ελέγχου γεγονός που έχουμε επισημάνει σε προηγούμενες αναρτήσεις. Δεδομένου ότι αυτό δεν επιτυγχάνεται με τηλεοπτικές προτροπές, αλλά επιβάλλεται και μάλιστα χωρίς δημοσιότητα!

The post Ξεκίνησε ο Τσίπρας την επίθεση στον Μπόμπολα appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα